|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Model Packs are more affordable than ever.
How would you like to upgrade your TonePort with a bunch of extra Amplifier models and Effects? In case you haven't heard, last month we re-priced a number of our add-ons, including Model Packs, for certain Line 6 devices. Check out these Model Pack examples for TonePort GX, UX1, and KB37 owners: - Metal Shop: 24.95 (was 49.99). - Collector Classics: 24.95 (was 49.99). - FX Junkie: 24.95 (was 49.99). - get all 3 in the Triple Pack: 49.95 (was 99.99). - or upgrade your TonePort to the full model set of a PODxt with the Power Pack, now only 49.95. Ne mogu da verujem da su toliko oborili cene ![]()
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 03-04-2008 at 07:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa čak i ovako, ne znam da li je povoljno. Line6 imaju jako konfuzne cene.
Nedavno je mogao da se uzme po netu, mo?da jo? negde ima, onaj zlatni VST pack, znači: DI + svi modeli + VST = 100$ ili u najgorem slučaju bez popusta 150$, po toj ceni ga ima svuda A ako neko kupi toneport: toneport (130) + pro?irenja (100$) + vst plugin (100$) = 330$ Te?ko da jedini bonus u slučaju UX1 mikrofonski ulaz mo?e da se računa vredan skoro 200$ razlike u ceni. Dok je plugin pack bio jako skup, ovo je mo?da i imalo smisla, ali sada ispada da je uzeti bilo koji njihov proizvod i pro?irenja za njega krajnje nepovoljno u odnosu na kupovinu direktno VST varijante. Jedino ako nekom treba za live i da nosa unaokolo pa onda uzme POD XT i neko pro?irenje. Dodu?e, čak i tu počinje da cena POD XT-a + pack-ovi + VST bude takva da bih se počeo če?ati da radije uzmem neki jeftiniji laptop, koji mogu da koristim za jo? pone?to osim snimanja gitare. Dakle, vi?e se isplati uzeti gold pack odmah, čak i ako neko ima toneport jer on u kompletu manje ko?ta nego dodatni modeli i vst aktivacija zajedno. Ili naravno kao ja koristiti matori POD kec i ne kupovati ni?ta ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da dolazi neka nova line 6 tehnologija.
Ovu zadnju su prepakirali u 101 proizvod, samo da je iskoriste do kraja. Ili će biti vst krekiran, ili je konkurencija prejaka. To će biti ubuduce jos jeftinije, ako ne budu dijelili for free, kad dođe novija tehnologija. Uskoro izlazi revalver 3, oni koji su ga probali za test, govore da je najbolji amp sim do sada, ima sva peavey pojačala unutra. Line 6 sigurno sprema nešto novo jer je konkurencija prejaka. ![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Fakat su napravili 101 proizvod od iste stvari. Jedino nešto ne očekujem da izbace novu spravu skoro, bar ne u toku ove godine, sa obzirom da su najnoviji POD kao i još neke varijante UX-a upravo izašle, pa bi bilo čudno da izadje POD 4 samo par meseci kasnije. To za Revalver sam čuo, mada ne znam koliko je čovek izmenio suštinski engine, ili je samo urađeno još modela i napravljen poslovni deal sa Peavey-om. Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Malo smo otisli u off-topic ali sve dileme oko Revalvera 3 moze da nam resi jedan clan foruma koji je beta-tester,pa ako ga ne mrzi neka napise nesto
![]()
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 03-04-2008 at 03:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Bilo bi nelogično s ekonomskog gledišta ali opet, meni je i sve ovo drugo nelogično. Upakirali su te simulacije u sve. Padaju cijene, rade se novi proizvodi, kupiš nešto danas, sutra vidiš da si popušio dosta para. ![]() Quote:
Očito jest neka razlika. Quote:
U metalu je 10 godina dovoljno i za puno više. Da bandovi postanu kultni, oprema legendarna itd. Sve ide strahovito brzo. Mislim da je peavey više 'legendaran' u pogledu nekog metal tržišta. Tojest, netko čuje Heartwork od Carcass i odmah kaže 'to je taj sound' to je to! Legendarno! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
To bi bilo fora. ![]() Meni gitarist uzima od VOX-a tonelab, onaj jači model. Jel probao tko za direkt? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
o o
l_ '---'
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 04-04-2008 at 06:39 PM. Reason: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jeftiniji MD3 | Max | DSP forum | 75 | 01-06-2010 11:27 AM |
Nikada, ALI NIKADA ne silujte rakune!!! | idekius | Pricaonica | 12 | 06-02-2009 10:38 PM |