|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nov sam ovdje pa mi nemojte zamjeriti ako postoji ovakva tema...ja sam pretra?io i nisam na?ao...
Kako u?timati razglas...općenito...na ?to treba obratiti pozornost,?to koristiti,razina instrumenata i vokala,ritam gitare efekti i te stvari..ako ima neko ko se razumije neka napi?e neki tutorial,,hvalaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Dobrodošao!
Pitanje ti je previše uopšteno... kao npr. "Možete li mi napisati neke fore da postanem stomatolog?" ![]() Tutorijal bi se u ovom slučaju zvao bar Knjiga! Jedno od nepisanih Forumskih pravila kaže: "Što je pitanje konkretnije veća je vjerovatnoća da će neko odgovoriti na njega!", pa probaj tako... Poz!
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
mislio sam omjere instumenata i vokala,koliko efekta u pojedine instrumente i vokale i na koje frekvencije paziti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Sto skladnije, to bolje
Tek toliko da ne preteras. Treba posebno paziti na one kriticne. E, sad, ako ti ovi odgovori deluju malo neprecizno, vrati se koji post vise, pa procitaj sta ti je Tiki napisao. Tvoja pitanja ne da nisu konkretna, nego nam ne ostavljaju nikakvu mogucnost da ti pomognemo, cak ni teoretski...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
U principu treba da ti vokal i instrumenti budu u korelaciji. To znaci da sve namestis da bude kako treba, e onda stavis efekta toliko da nije ni premalo ni previse tj. kako treba. E onda sve to pustis ni pre jako ali ni pre slabo, i onda ce sve da bude kako treba.
Gde ono stadoh? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Tako je! : Povikaše seljaci, poskidaše čakšire i sedoše na mravinjak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
o boze
![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ne prizivajte Boga zarad gluposti!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Osnovni i prvi korak ka unutrasnjem miru je, udahnite vazduh duboko...
Javite se za drugi korak na 1-800-NOSOROG Daj covjece, bila ti je simpa opaska. To je bila i poenta iste, ne? Zbog toga sam se nadovezao na nju. Nema razloga da budes tako malodushan. Sad me izvin'te odoh da radim ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trebam pomoć i savjete oko ?timanja razglasa!!! | edincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-10-2009 02:20 PM |