|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ovako. Pred nekoliko tjedana sam prodao kolegi projectmix, a od prije ima digi 003r.Projectmix koristi kao kontroler.
Problem je sljedece prirode. Na istom Firewire kontroleru(texas instruments) je projectmix i digi003r. Neki dan je instalirao system ponovo, kaze da nije jedno dvije godine i da sad ima vremena da sve sredi. Podignou novi, dignuo uredjaje sa zadnjim driverima, instalirao software u kojem radi i .....ops Pro tools 7.4 le kad dodje do prepoznavanja hardwarea se zblesira.Host na kartici blinka i protoolsi se ne dizu.Kad ugasi projectmix i tad dize PT, sve je ok i kad ugasi digi003r a project mix bude upaljen, PT dodje do granice u kojoj trazi svoj hardware, tad upali digi003r i klikne ok i opet sve radi.Jedino kad upali 003r, pa projectmix i tek tad kompjuter ima gore navedeni problem. Dva puta od tada je preistalirao system, al uvijek isto. ![]() ![]() e da..kod mene je to radilo godinu dana bez greske.Ista kombinacija. Ako sam dobro objasnio??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je ovo problem... a nije tesko da se proveri...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kako provjeriti dal je firewire?
Rekao mi je da je instalirao beta drivere za projectmix, al da mu je radilo bez greske nekih mjesec dana. Last edited by Ad Fines; 24-02-2008 at 10:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
nadam se da si skontao zasto ... beta se nikad ne instalira ... neko ti rece gore , instaliraj sa starim drajverima sve to lepo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Reci cu mu da tako napravi, al cudno mi je da mu je radilo prije, pa kad je preinstalirao system, vise nece. Ocito pravila nema. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Instalirao je stare drivere i sve radi kao i prije.
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |