|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kako najbezbolnije (jeftinije a kvalitetno) da izadjem iz kompa sa 16 kanala analogno. Interesuju me iskustva cene...Sta predlazete?
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Koliko si novca spreman da potrosis? U skladu sa tim moze da varira i preporuka od Behringer-a do Lynx-a, Lavry-a i Apogee-a.
Ja licno koristim RME FF800 u kombinaciji sa Lynx Aurora 8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Pro Member
|
![]()
Posto imam Lunu trenutno, najbezbolnija (jeftinija) varijanta je da uzmem
Pozz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mislim da je Idekius radio neke usporedne testove sa ada8000 i rme.
Probaj njega kontaktirati oko ada8000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Idekius pricaj...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ja bih razmisljao o dve sprave. Nisi svi kanali podjednako vazni u miksu. Ono sto bitno, ide na dobar konvertor, ono sto nije moze i na nesto osrednje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja cu sad zvucat kao heretik ali...
Uzmes sync karticu za Lunu ili onaj mali clock generator (ne znam kako se zove sad na pamet, ona mala firma koja inace radi modifikacije motu-a, digi-a i slicnih sprava) i onda na to lupis dva Behringerova ADA8000 konvertera. Ja imam jednog koji se vozi na clocku od Pulsara i to zvuci jako dobro. Stvarno nije los, a jeftin je za podivljat! Ako se vozi sa svojim internim clockom onda je groooozan. Ustvari, kad bolje razmislim, mislim da ti ni sync kartica ne treba jer on moze kao slave raditi ako preko adat veze dobiva sync od kartice... Pa vi svi recite da sam lud! Nije neka top klasa, ali kao solucija za male novce definitivno igra.
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Na luni imam samo z-link nemam onaj dodatak za adat. Morao bih da kupim taj dodatak sa adatom....Ali ok je. Jeftinija varijanta. Posle bih to sve u neku sumu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Shot je u pravu, tim pre sto je on to imao prilike da proba. Za taj novac se ne moze kupiti nista bolje i ozbiljnije. Pored toga se postavlja pitanje kroz kakvu ce sumu - sabirnicu ti kanali posle proci, jer, kao sto je poznato, pozelno je da sva oprema bude u istoj klasi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
imam ff800 i ada 8000 i sa ade izbacujem "nebitnije " kanale, grupe.Stvarno nemam zamerku(za te novce, naravno)a cim najdem vremena napravicu komparaciju jer se stalno pitam da li je u redu da mi tako jeftina sprava zavrsava posao ili mozda treba da procackam usi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|