|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav ljudi, imate li shta preporuciti...naravno za male pare a vrhunskog kvaliteta, treba mi prvenstveno,kao sto i naslov kaze, za snimanje vokala sa SHURE 58b (a nadamo se i nekom malo boljem) na komp preko zvucne M Audio FW 410. Muzika koju pravimo...u pitanju je neki, nazovi ELEKTRO REGGAE DUB....
gledao sam neke Behrigere ali kazu ljudi ne uzimaj to.. bacices pare... hmmm.. recimo da sam najvise nade polagao u ULTRAVOICE DIGITAL VX2496 neko neshto... unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Male pare i vrhunski kvalitet bas neidu zajedno.
A za male pare, sta je najbolji izbor, to vec ima smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa dobro on je i rekao da hoce nesto jeftino. Samo treba da kaze cifru do koje zeli da ide pace se naci dosta saveta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
A sta ce mu faliti da koristi preamp iz samog M-Audio interface-a, obzirom na mikrofon...Ne verujem da neki jeftini preamp je nesto znatno bolji od samog preampa u interfejsu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ovo je naravno bila shala... ![]() pa kazem dao bih izmedju 100 i 200.. polovno.. novo... nema veze... spomenuo sam onaj behringer jer ima i kompresor i ekvilajzere i tako neka chuda... pa rekoh.. da neko niej imao tu "cast" da radi sa tom "vrhunskom" spravom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
dok ne skupis minimum 500e za preamp, drz se tih integrisanih varijanti, sve ostalo je cisto bacanje novca za koji moze da se kupi, npr, novi mobilni, ili neki poklon voljenoj osobi.. A pritom te integrisane sasvim solidno rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
U pravu su ljudi koji ti savetuju da se ne "zaleces" za neki preamp.
Bolje bi bilo da uzmes neki mikrofon koji radi cisto, i ima razumnu dinamiku i nizak sum, a da je kondenzatorski... Po mom skromnom misljenju to je (za sada) RODE NT2A, a kada jos malo "ustekujes" para, potrazi preamp RNP, (made in USA) koji te sigurno nece razocarati. Kombinaciju sam jednom doduse cuo u radu, i prijatno sam iznenadjen kvalitetom, dinamikom, i cistocom zvuka, kako pevacice, tako i acc. gitare. Srecan lov, sve najbolje, Slo...
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
e hvala ljudi...... a taj RNP je ustvari ona firma FMR sto ima
Really Nice Mic-Pre Really Nice Compressor Really Nice Levelling Amp cuo sam za to i gledao na e bayu...odvratno izgleda ali kazu ljudi da IZGLED NIJE SVE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje predpojacalo?? | Hepek | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 05-10-2009 04:39 PM |
Mikrofonsko predpojacalo do 300 E? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 08-02-2008 01:51 AM |
Koje predpojacalo??? | Milanche_show | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 25-01-2008 03:10 PM |