|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Najprodavaniji album u prodavnicama IPS-a u prošloj godini je „U nebranom grožđu“ Kristine Kovač. Ovo je prvi solo album pevačice poznate najpre kroz rad u uspešnoj grupi „K2“, a njen solo album je odlično prihvaćen kod publike. Tome ide u prilog i podatak da je ovo najprodavaniji album iako još nije održana koncertna promocija širom Srbije.
Top 10 1. Kristina Kovač - „U nebranom grožđu“ 2. „EKV Revisted“ - „EKV Revisted“ 3. Zdravko Čolić - „Zavičaj“ 4. Šaban Bajramović - „Romano raj“ 5. Neverne bebe - „Iza oblaka“ 6. Aleksandra Kovač - „Med i mleko“ 7. Duško Gojković - „Samba Tzigane“ 8. Partibrejkers - „Sloboda ili ništa“ 9. Bebi Dol - „Čovek rado izvan sebe živi“ 10. Razni izvođači - „Sigurno najbolji“ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tuzno,zar ne?
Cija je ovo lista,ko je izvor podatka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Zasto tuzno?
![]() Pa ja vidim da je EKV na drugom mestu prodaje sto verovatno nije bio slucaj ni u njihovim "najboljim danima" i to me posebno raduje. Brejkersi su takodje u top 10 uprkos svemu. Da su mene pitali sta je u top 10, ja ne bih smeo da se kladim na EKV i Brejkerse, uprkos mojoj zelji da to tako bude. Istina... Zdravko je prvo podelio pola miliona diskova uz 064 kartice, ali nekako mi je i logicno da on bude No. 1 po prodaji. Sestre Kovac licno bas ne slusam, ali to mi je skroz neki Ok mainstream, pa me takodje raduje da se kupuju diskovi. Bilo bi zanimljivo da su rekli i tiraze.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Bilo bi zanimljivo da su rekli i tiraze.
[/quote] Taman sam to hteo da kazem.... Sigurno je sve ispod 10.000 ako ne i (mnogo) manje! Jel ima neko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Brejkersi 5000 u prvoj nedelji ..... to znam , mada ne znaci da je posle mnogo prodato jer prvi tiraz narucuju preprodavci .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nema vise milionskih... mala nam zemlja... mp3, download...
![]()
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ponovo,
ODAKLE JE OVA INFORMACIJA,KO JE IZVOR? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mason
|
![]()
Ovo uopste nije tako crno, kao sto sam ocekivao...
Polako, ali krecemo izgleda na bolje. Kristinin album je po meni O.K., ako uzmemo u obzir sta nudi konkurencija, taj "EKV Revisited" mi se ne svidja, posto mi se ne svidja kako je izveden taj drugi deo imena izdanja. Ako su vec imali originalne snimke, bolje bi (po meni bilo) da su samo to izmasterovali po danasnjim standardima. Svejedno, ovo mi ukazuje da se ukus ljudi krece na bolje. Tu je Zdravko i njegov narodnjacki CD da napravi protivtezu i to je to ![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Dali vi mislite da su ove informacije validne?
Last edited by LACKY; 03-02-2008 at 01:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rare retro synth albumi. Pozurite !!! | milos | Razno | 9 | 30-09-2008 03:33 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Status muzichara u srbiji? | HeatMan | Ogi Radivojević | 14 | 05-09-2007 11:49 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |