|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Treba da kupim stalake za mikrofone, postoji li jos nesto dobro osim k&M (u toj cenovnoj klasi ili jeftinije - 50tak e). Trebaju mi pouzdani i stabilno stalci za OH mikrofone (i za vokal, posle toga, aj' to nije problem)
Pod 2 - postoje li adapteri za tomove, gde se smeju nakaciti mikrofoni za iste (npr md421). Znaci, da su fleksibilni po pitanju podesavanja, a ne prenose vibracije na mic Hvala
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Sto se stalaka tice, mrka kapa osim k&m, oni umeju da budu pouzdani. Sve ostalo sto sam kupovao za manje pare, raspadalo bi se samo od sebe!
Za tomove ne znam zaista, vecinu mikrofona koje sam video da se kace, dolaze sa tim adapterima. A ne verujem da za toliko veliki mikrofon postoji efikasan adapter, mislim da on mora na stalak, sto nije tragicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
k&m je zakon! Stalak za OH je oko 100eur, ali u istu svrhu moze da posluzi i standardni model(50eur). Extra je stabilan. Quiklok je alternativa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Slazem se sa Arthurom. K&M i nema brige. Neke od njih imam vec vise od deset godina i sluze me i rade kao i prvog dana. Kostaju vise, ali i vrede. Sve ostale jeftinije koje sa kupovao raspali su se posle mesec dana.
Adaptere zaboravi. Niti su dovoljno jaki da nose malo teze i solidnije mikrofone, niti su dovoljno dobri da sprece prenosenje vibracija. Zato, ne zaboravi, kada ustedis, platis dva puta. Govorim iz iskustva! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
jos jedan glas za K&M...
stagg se raspadne skoro pa odma cim izadje iz radnje a samo je malo jeftiniji... znam da K&M rade posao, i bas sto ljudi gore rekoshe, kupish ih i ne brines, traju dokle god ti trebaju... poz!
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
vidio sam ne bas malo k&m-ova u raspadnom stanju....a sa druge strane, vidio sam i stagova u odlicnom stanju iako su prosli sito i reseto! ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja u studiu i u bandu koristim ove stalke, a za synth K&M Spider pro.
http://www.herculesstands.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
da da.. uzeo sam i ja sad K&M stalak.. imam neki matori stagov koji je po default-u kriv na sve strane..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
adapteri | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 02-02-2009 02:26 PM |
Mikrofonski kabl | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 15-11-2007 07:30 PM |
Mikrofonski preamp? | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 08-05-2005 12:25 AM |