|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Sto bi rekli za juce.
Za potrebe Protestnog mitinga serblja po Parizu, a u skladu sa scenarijom koji sam sto je najgore sam predlozio ![]() Cilj mi je da po svaku cenu izbegnem stereotipe tipa "boze pravde->srpska truba->spremte se spremte..." a samim tim pokusavam da i muzikom situaciju odrzim pod kontrolom. Miting je u organizaciji svih mogucih srpskih asocijacija a pridruzice se i asocijacije grka, rusa, ... Ozvucenje kao ni svoj rad ne naplacujem, pa ako je neko u posedu ovakvih snimaka a rad je ih podeliti...
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
A ?to početak mitinga ne mo?e da se najavi, recimo, betovenovom odom radosti ili nekom poznatom rok pesmom, već mora srednjevekovnim, mračnim simbolom pozivanja na bo?iju slu?bu. Ako je cilj da se neko zadivi - zaglu?ujuće klipovani snimak crkvenih zvona će samo izazvati podsmeh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja predlazem Vostani Serbie (muzika: Ljuba Manasijevic; tekst: Dositej Obradovic)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Meni je ovaj prijedlog odlican.Ako se ne varam ima i melodjia na isti tekst od Varteksa Baronijana(iz tv serije "Dositej"). Mozda je to ustvari samo Baronijanov aranzman ili tako nesto.Cuo sam obe varijante u horskim izvodjenjima.
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Kakve crne veze ima Rock ili Betoven sa Kosovom i Srbijom uopste? Crkvena zvona su univerzalni simbol Bozijeg glasa ( obicno glasa potvrde istine) i prema tome nema tu nikakvog mracnjastva, osim ako neko nije satanista pa mu to smeta iz prakticnih razloga.
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ej eto kyma da se pokaze na delu . odradi zvona :] btw nasao sam neki drum set za istu tj likovi su pravili drum set sa kyma-om sikk brale sikk ali pozitivan.
moze neki rok , riblja corba - pogledaj dom svoj andjele ili galija - pravosljavlje ! :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da bi Baja Mali Knindza odlicno odradio posao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Mogu da ti posaljem snimak zvona iz Simonpetre, sa Svete Gore, ali to nije pompezno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
ma naravno da sam se zezao covece hahahaha zar ce iko normalan pustiti galiju na takvim skupovima ??? :]]]] hahahaha alo ljudi sala ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta je potrebno? | Milanche_show | Audio Software | 5 | 11-01-2008 12:52 AM |
Sta je potrebno za bavljenje muzikom? | SHIVA | Razno | 58 | 30-04-2007 01:22 PM |
Prakticno resenje, potrebno | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-01-2007 05:00 PM |
High Gain Pojacalo Potrebno | Arthur | Gitarska Produkcija | 9 | 04-11-2006 12:47 AM |