|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Psiho
|
![]()
Nisam siguran gdje bih ovo smjestio, ali definitivno vrijedi pogledati
![]() http://www.coverpop.com/whitney/index.php?var=v17 Zavrtite ruchkicu, a pogledajte i ostale, automatizirane primjere. Mene je odushevilo ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Super zanimljivo, dijelim odusevljenje...
koliko sam primjetio, koriste samo pozitivnu i eventualno negativnu x os, ocekujem da je pitanje dana kada ce dodati i y koji ce kontrolirati npr. otvaranje filtera ili shirinu q-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
dobro poznavanje java scripta + dosta vremena
mastovito, nema sta ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Da, zanimljivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |