|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pesma je produkt saradnje Nanobeatz i Terrabeatz.
![]() ![]() ![]() ![]() enjoy ![]() http://www.sendspace.com/file/0u3904 Last edited by silicon science; 18-01-2008 at 10:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
dobra vam je stvar, iako ne volim progressive, mozda zbog toga sto ovde ima uticaja raznih stilova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() http://www.sendspace.com/file/6xd43m My favorit ![]() Slobodno pojacati volume Last edited by silicon science; 19-01-2008 at 12:05 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Okej, no ne sviđa mi se previše sound basa, a i kick mi nije nešto, pogotovo u sprezi sa hi hatom. Slušal sam intermezzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
I meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Psiho
|
![]()
prvi link je istekao, a drugi je "service at full capacity"
![]()
![]() |
#8 |
Psiho
|
![]()
Intermezzo mi je malo van omiljenog glazbenog radiusa... taj house groove mi nikako ne lezhi. Sama tema mi se svidja, posebno onaj detune synth. Sound je odlichan (koliko barem mogu preko myspace-a chut).
One Day In My Garden je vech blizhe mom ukusu. Odlichne i dosta ozbiljne atmosfere, elastichan lead synth, sve skupa minimalno kiselkasto, lijepo razradjene teme... atmosferichni minimal kiselog sadrzhaja ![]() ![]() ![]() Da ne ulazim u dubioze... svaka chast ![]() ps: samo jedna primjedba... onaj tipo perkusivni roll u delay-u (odmah na pochetku) je stvarno mogao imati malo interesantniji (i dulji) delay pattern ![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Bravo Silicon - me like it
![]() ![]() Uh sto volim onako kompresovan kick i bas mi se svidja onaj pad (najociglednije je pred sam kraj treka) sto u jednom trenutku podseca na stare string masine.... Mozda mi se cini ali nekako kao da ima previse reverba u celoj stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jo? malo dnb-a | yanprawda | Promocija radova | 2 | 10-04-2009 01:11 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
A sad malo ona... | tom | Promocija radova | 13 | 07-07-2006 03:08 PM |