|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
sta mislite o ovoj memoriji: GEIL Black Dragon,DDR 2, PC 6400, 800Mhz(4 x 1GB), i generalno o ovim mem. modulima
ovu sam nasao po ceni od 150e i mislim da se isplat je uzeti ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Nisam se mnogo raspitivao, ali sam video da 1 chip od 1gb GEILa kosta 18e a 2x1gb Black Dragon set kosta nesto dosta vise nego kad bi uzimao od po 1gb... Verovatno je za nijansu brza i ima neke hladnjake i gluposti....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
dobri su to moduli(geil dragon),samo malko je jaca cena.ovde u BG ih ima po 100 e za ceo set od 4 kom.potrazi jos negde.a ja ti predlazem da razmislis o ovome
http://www.itsvet.com/proizvod/geil-...omp_ram/81/394 pozdrav Last edited by milanCHE; 20-01-2008 at 12:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
ja nisam hteo da uzimam black dragon samo zbog dioda koje ce mi svetleti u mraku. cekam ultra module koji imaju iste specifikacije (plus hladnjake) i za nijansu su jeftiniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
ovde u BL cene nenormalno variraju.evo danas sam isao da vidim cene Intel Core 2 Quad-ova.kod jednih 290e(Q6600), kod drugih 210, mada ce je jos spustiti za 20-30e...za poludit ![]() hvala svima na odgovoru ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
memorija i pro tools | koki | Audio Software | 5 | 10-02-2009 05:31 PM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |