|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
kakva su vasa iskustva s eventide efektima
zanimaju me i stari novi....interesiram se za H3000 SE i neki novi kao 7000 ili orville ili 8000 ajde malo o tome s obzirom da spremam cash za eventide!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Kao da pitas Sumahera kakvo je iskustvo voziti Formulu 1
![]() Dok ne probas neces znati, a kad budes probao!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
high end.....preferiram eventide pre lexicona i tc-a u svakom slucaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Eh kad ih vec pomenuste, kako se kotira dole linkovani model i da li je cena koja se trazi na tom linku OK ? Navodno pet puta brzi i 1U size od H3000 ali kakav je po kvalitetu ako se poredi sa H3000 ili orville ili ... ?
http://cgi.ebay.es/EVENTIDE-ECLIPSE-...QQcmdZViewItem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Imam H3000 S/X sa S/E software-om vec 10 godina...i uvek kazem sebi da bi ga trebao koristiti vise.
Uglavnom koristim 2 (modifikovana) preseta (od 1000)..sramota, znam!! Ali oni rade KOMA!! Za podebljavanje vokala, harmonije, choruse...super! Phaser je odlican a i reverb je dobar! Ima i puno ludih efekata, ali korisnih... Jednom mi je bio drug, cuo 10 preseta i odmah kupio jedan... Samo , umeju da suste stariji modeli..kako koji! Od starosti... Eclipse je odlican, super izgleda, ima sve isto i vise, i ima digital I/O...moj bivsi komsija iz studija, MJ Cole ga ima i digitalno mu je vezan na PTools.. Ta cena ($2000) je super..u UK je skoro $4ooo!! H3000 ima da se nadju od ?600 pa na gore... Last edited by DaBear; 03-09-2007 at 09:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala DaBear,
Zato me je i zainteresovao jer ima digitalne I/O a i hteo bih jedan reverb ( pretpostavljam da ima bar par vrlo dobrih ) klase "A" . A i cena mi se ucinila dobrom. Hmmm, sad cu morati jos malo informacija da skupim u vezi njega... Zna li jos neko nesto bitno ( dobro ili lose ) u vezi Eclipse ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Koliko mi je poznato Eclipse je vise namenjen muzicarima ( tj. gitaristima itd. ) nego studiju, sto naravno ne znaci da ga ne mozes koristi gde i kako hoces posto je svestrana sprava.
Za nesto malo vise para mozes da pogledas H7600 stereo verziju H8000 a razlika je drasticna u odnosu na Eclipse. Mada nista od Eventide nije jeftino ali je zato provereno i kako Manley kaze High End.
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 03-09-2007 at 05:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
eventide rules....
![]() radio sa 3000 se, 3500ds(?) i maj fejvorit 4000.... ostale nisam probao, ali demo od 8500 mi zvuci fenomenalno....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
H 8500? jel to nesto novo ili je samo greska?
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
"malo vise para" je H7600 za 3000 € + shipping + carina a H8000 je 4000 € + ... tako da mi bas nesto nije u budzetu. Naravno da bih voleo ali... Sto kaze gregor Z , model 4000 je takodje interesantan ali ne vidim SPDiF, bar ne na modelima koje sam nasao na Ebay-u. Razmisljam i dalje.... Hvala na odgovorima i idejama svima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|