|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ko sto sam obecao, evo demo od propheta.. raspalio sam neki dan session od jedno 50minuta, i sad izrezao par komadica - nije bas klasicni demo jer ne pokazuje sve mogucnosti sprave, vise karut improvizacija, al eto.. processing: TC4000 na DRV-2 plate.
SawLead PolyModPad PolyMod-FilterFM Sync1 ommadawn_pad strings_n_sweeps liquid_selfoscilation 1974 1974B TrianglePad classicpad sint se jos treba malo kalibrirati. oktava nije jos 100%, decayovi na filteru variraju itd.. ![]() Last edited by clusterchord; 06-01-2008 at 01:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pa ovaj sint je stvoren za ambient!!!
do sada sam cuo P5 samo u funk, rock ili electro kontekstu, ali stvarno je dobar i za ovakve ambient, illbient, weird soundove. super demo cluster. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Odmah na bluesynths da si okacio ovo
![]() ![]() To za funk,electro i to ... rec je uglavnom o rev 3. Rev 2 je toplina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Superishka!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jel možeš složiti obićan sweep sound sa jednim oscilatorom pa da usporedimo? Ovakav sound. Last edited by Don Solaris; 30-12-2007 at 09:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hehe sine opet brijes.. kakav bre highpass.. aj daj i meni toga sto pusis, da se i ja malo napusim za novu godinu..
![]() mislim da se ne radi toliko o otvorenosti/zatvorenosti polysixa, jer 2044 i 2040 nisu sasvim isti chipovi. bas smo jucer niksa i ja komentirali, 2044 je svakako tanja i "pristojnija" verzija originala. 2044 mi je bio fantastican na Tridentu, cak bolji nego na polysixu.. ali 2040 je sve to na n-tu potenciju, toliko organican i ziv, u raspon od "kreme" pa sve do agresive - sad mi je jasno zasto ga ljudi uvijek navode kao jedan od top tri analog filtera svih vremena, uz 12dB S.E.M i Ladder na minimoogu.. (ja bi svakako dodao i 12dB na Jupiteru8 ![]() uostalom dodji brate pa probaj. ja cu Foster's ili Fisher..ima u Getrou ![]() ![]() al prevario bi se. evo rogina to zna. pun k funk ploca prije 1980/81 su napravljene sa rev1/2. to se slazem. koliko god sam pokusavao, na rev3 nisam mogao napraviti upotrebljivi mekani pad ili svileni strings. uvijek mi je pila od CEM-a prolazila van. puno je fokusiraniji i direktniji Rev3. italo, elektro, minimal cak i tehno vristi iz te sprave.. agresivan bass. rev2 u basu vise podsjeca na moog iz 70tih.. bas je komentirao Gregor Z kad ga je dosao cuti (napravicu demo ako stignem). evo dogovoricu s Droginatorom da donese svoj Rev3 kod mene pa cemo napravit side by side.. to odavna planiramo. Last edited by clusterchord; 31-12-2007 at 03:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
ma mogu ponjet i svoj rev 2
ima se propheta za NOVU 2008 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali... vezano za Polysix.... on je isto priča za sebe.... Ja sam ga kupio od jednog dečka koji ga je kupio od Nikše. Uglavnom taj Polysix je zvučao jako jako loše u usporedbi sa onim kako sada zvuči. Sound je bio skroz taman, envelope krive, a jakost rezonancije nije bila ni upola kolika je sada. Nakon što je rekapiran (dosta suhih kondova je imao), on je kalibriran točno po tvorničkim uputama (samo kalibracija je rađena dva dana). Od tada, to je nešto sasvim drugo. Mogu ga dofurati pa da i sam čuješ. A bilo bi zanimljivo side-by-side staviti sa Prophetom 5. Možemo se vidjet ovih dana, prekosutra npr. A stigao je ensemble pcb board i BBD-ovi. Pripremi pare! U svakom slučaju javi se pa da krenemo riješitit ove tekuće probleme: uz napomenu da bi ja radje donesao pšenićni Paulaner ako si zainteresiran - daleko je bolji od svega ostaloga. Obzirom da sam ja manje otporan, meni je dovoljan jedan tekući problem da me "lupi", a tebi mogu uzeti tri komada ako oćeš, pa ti polagano riješavaj te tekuće probleme ili ih spremi za kasnije. Definitino najbolje što sam našao kod nas. A probao sam ih sve koje se mogu kupit kod nas. Prilažem dokaz sa ocjenama istih: [LINK - PIVE] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() ajd cujemo se sutra na mobi.. superrrrrrrr!!. moramo smislit sto cemo za kuciste i to.. pricacemo kad se vidimo.. Quote:
![]() super jedino ja ti nisam bas ljubitelj psenicnog. tu sam malo klasicar. .. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
Kurzweil PC3 DEMO! | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 12-12-2007 10:41 AM |
demo | SandRob | Promocija radova | 54 | 09-04-2005 05:31 PM |