|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Moze li da se koristi uz drugu asio karticu samo kao ef. procesor i eventualno mixer?
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Evo ovako ja koristim yamahu dsp factory,ali ne mikser vec onu drugu kartu koja se kaci na nju. SW1000XG yamaha ima midi,i sve efekte kao i mikser karta ali poseduje i spdif izlaz, ne znam da li tvoja karta ima,pa taj izlaz u mom slucaju ide na ulaz spdif RME FF400 ,jos nisam probao zbog nekih stvari da povezem,ali predpostavljam da radi i da cu moci da koristim yamahine efekte i midi zvukove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Imam digi002r, ali mi naleteo povoljan dsp factory, uzeo bih samo zbog reverba, ali tesko ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A koji je reverb na dsp factory , pa samo zato uzimas ?
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
2xrev 500..... nije neki spektakl, ali je i jeftinie od jednog dreamverba, npr
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Kejkz mi je rekao da tako provereno radi, jer RME FF4OO radi bez obzira da li si u sekvenceru odredio asio drajver za nju i to sve u jednom kompu.Jos jednom izlaz spdif iz yamahe stavis u ulaz spdf ,e samo ne znam da li ce digi002r raditi bez obzira da li si odredio asio drajver za nju u samom sekvenceru u slucaju RME radi provereno(samostalno),nezavisno od sekvencera i drajvera.Pitaj Kejkza za detalje.!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bomb Factory kompresor | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 04-02-2005 01:03 PM |