|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Sve vise imam ponuda da snimam uzivo svirke ili razne orkestre koji bi odjedom svi da sviraju, do sad sam radio to tako da se oni uvezbaju podesim sve i snimamo, posle malo masteringa i to je to!
E, sad bi ja da ih pojedinacno usnimim, da li pomocu HD recordera ili neko drugo resenje, i sve to ubacim u PC? Treba mi do 16kanala da mogu da snimim! Koje resenje mi preporucujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
nije do 16, ali ipak odlican cena/kvalitet - Alesis HD24. Stabilan, pouzdan, praktican, a i prilicno jeftin - cela sprava bi trebala da kosta oko 1100e za 24 kanala !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
..da, moze i Alesis, ali se bas ne slazem da je extra stabilan
![]() ...moja preporuka TASCAM X48 - smekam ga dugo, kanda cemo ga i kupiti - mnogo stabilnija i bolja prica, moze oma da snima na PC formatted Ext Firewire drajvove, ima Gigabitnu mrezu, ima Editor i mixer, cita VST plagove..... odlicno ![]() pozzzzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Koliko je on novaca?
Mislim da ce mi ovaj Alesis biti dovoljan za pocetak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
bem li ga, meni na TVu sljaka odlicno
Malo se smori kad se hardovi izakaju, ali uglavnom ga ne gledam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ne kazem, radi on uglavnom (80%) dobro nema tu sta, ali kad utera onda utera ![]() ...kazem radi on uglavnom, ali zna da iznenadi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ne razumem se bas puno u ovo a interesuje me, zar nije bolja varijanta preko digitalne miksete u kompjuter pa tamo i snimati i miksati?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
jest bolje ali nije i lakshe
ovo je jedna sprava koja lako stane u rack i to je sve sto nosis sa sobom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Kupio sam ADAT 1616 za Behringer DDX3216 i u kombinaciji sa EMU 1212M sam dobio da mogu 8 kanala istovremeno da snimam. Verovatno cu dokupiti i prosirenje za 1212M tako da cu dobiti jos 8ch.
Sto se tice HD-a, prakticniji je za koncerte, sto se tice gabarita, a kombinacija mixera i PC je bolja u tom sto nemoras posebno da brebacujes sa HD-a! Sve ima - i + !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Zato napravis konfiguraciju u rack kucistu pa komp strpas u rack zajedno sa miksetom. A mozes da dodas jos i neki hvalitetniji procesor (reverb, delay...) po potrebi i onda sve to zajedno nosis, fali ti samo jos neki monitor i onda je to to!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vinyl recorder... | geckonium | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 06-07-2009 03:41 PM |
MIKROFONI-NEUMANN,AKG,RODE ILI NESTO SASVIM DRUGO | bushavko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 02-03-2004 10:01 AM |