|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Bolest, bolest....
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
i want one
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne razumem se preterano u sintove .... ali objasnite mi , koja je svrha ovog instrumenta ???
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Bas si postavio pitanje na mestu !!! Mnogo lozenja oko zujalice i krchalice....ja sam se tako palio ranih 80-ih...uuu jeee, sinti..mozes da pravis zvukove..ludilo..!! al' prodje to brzo! Pogotovo takva neka krchanja i efekti, to se sa par dobrih efekata i plugin sintova moze za jeftinije pare postici... A TO SAMO AKO TREBA ZA NESTO...inace je besmisleno !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Zavisi ko ga upotrebljava...a to vazi za sve sprave naravno..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Najbolji primer za to je Trent Reznor tj. NIN.
Citao sam u nekom intervjuu kako ih koristi. Usteka ih u seriju gitarski pedala, fx procesora i u realnom vremenu snima svoj performans na tome cackajuci setingse na sintu i pedalama u isto vreme. Poenta je da vrlo interesantni i unikatni zvuci mogu da se postignu i to samo tada, nema snimanja preseta i slicno. A njegova muzika se moze okarakterisati kao neki hibrid pop, rock i electro-industrial muzike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MCI Master
|
![]()
meni je ovo cool
pa ne rade svi pop i rock recimo ovo je odlicno za filmske efekte , dokumentarce, reklame, igrice, predstave, a koliko ja znam i u tome je dobar posao...mada se meni cini da vlasnik ove 700 tke i nije laik i bez para ![]() vidi se u pozadini da zna sto hoce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
a i ambientalna glazba i drone-ing obozavaju ovakve sprave ...
sad sam tek skuzio i emu modular i moog modular i system 100m modular i serge dual, a bome i Korg PS wow..i jos cuda koje ne raspoznajem Last edited by roginator; 03-06-2008 at 11:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|