|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nekako mi je ova slika puna simbolike...
![]() Kao, poceo sam sa analognim spravama i sad mi ne dozvoljavate da izadjem iz te *tamnice* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
e jbga sad znam di su svi EMS sintevi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
E tek sad mi se vise ne svira!
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Samo mu jos fali dilizansa, par guscijih pera, i riterski oklop, svece i ognjiste se podrazumevaju, a i poneka sprava za mucenje, mada ako hoce tu starudiju da nastimuje, ne treba mu nikakvo mucenje, ima ga vise nego dovoljno...Jadan Jarre, a veliki je "Shminker"...
P.S. Jeli neko od vas imao priliku da promeni boju sa jednog "patcha" na drugi sa tim EMS sintovima? ja jesam, i na tom malom, a i na EMS SYNTHI 100, eno ga jedan, jos skuplja paucinu po Radio Beogradu...
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 31-10-2007 at 07:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Dobro je da su ga otkupili, bas cu ovih dana da svratim i pitam posto su ga prodali, posto je tada kada je nabavljen bio JEDINI u evropi osim UK. Tek posle ga kupili Finci. Inace laze za osciloskop, znam sigurno - to unutra je TEKTRONIXov osciloskop koji je i bio sa njim, posto je originalan koji je ugradio EMS, crkao ubrzo po isporuci, tako da je taj skop najverovatnije ugradila Zorana sa V sprata radija, koja ga je inace prilicno dobro odrzavala, a kvario se stravicno - cim ga "popreko pogledas" a on crkne...Jeste bio napredan za to vreme, imao sam prilike da malo radim sa istim, nadzirao me je tada Vladan Radovanovic, kompozitor, tada sef elektronskog studija , a i jedan simpatican Englez se tuda motao, zvao se Paul Pignon, i bio jako dobar tip...
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Dok jedni rasprodaju drugi otkupljuju... uvek bilo. Jel ostalo nesto od tog elektronsko studija, uopste?
iPoz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Sumnjam, mislim da je ukinut...Raspitacu se usput kada svratim do radija...
Nazalost, kod nas uopsteno govoreci, nista sto je dobro i napredno ne moze da se zadrzi, bar u vecini slucajeva. Mogu reci, po secanju da je taj elektronski studio vazio za jedan od najnaprednijih na starom kontinentu. mislim da je cak i cuveni Stockhausen dolazio da nesto radi ovde. Naravno, nista na polju pop-muzike nisu radili, i verovatno sam bio jedini koji je tamo i smeo da se pojavi, zahvaljujuci svom poznanstvu sa Prof. Radovanovicem, koji je inace veliki lik...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
J.M.Jarre - Oxygene 2007 | sRce | Promocija radova | 20 | 10-12-2007 01:38 AM |
Jean Michel Jarre - Teo & Tea | milos | Razno | 42 | 05-07-2007 08:07 AM |
jean michel jarre | balthazaar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 30-03-2007 06:21 PM |