|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima!Juce sam se registrovao,svrljam po sajtu i ne mogu da verujem koliko novih plug-ova je izaslo,malo sam ispao iz toka.Nisam rob software-a a nemam bas ni vremena da testiram svaki koji izadje, pa vas molim za savet-sta je pun pogodak, sta je provereno prakticnoj primeni(mislim i na audio plug-inove i na vsti).Pomoc uzvracam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Waves MERCURY
Waves SSL Waves API Nomad Factory URS
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
pored gore navedenih jos : Sonox ( svi plugovi su odlicni ), Altiverb 6, Roger Nichols Digital ( takodje svi ), Brainworx BX Control i BX Digital, FLUX Spring Pack, Ohm Force Ohmicide.. to je od novijih sto mi pada na pamet a da je stvarno extra.
od instrumenata ( sad ovo nije sve bas NAJnovije ali mi je sve jedno najbolje zasta trenutno znam ) : NI Massive, ReFX Nexus, Rob Papen Predator i Albino 3, Vember Audio Surge, Disco DSP Discovery pro, Lennar Digital Sylenth, U-He Zebra, D16 Phoscyon...
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
E koja je fora sa Roger Nicholsom, ona uniequilizer ima skoro identican skin kao eqium... jer on to radio pa se odvojio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
cudi me da ne znas.. roger nichols digital je kupio elemental audio systems pre par godina..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
nisam u toku sa belosveckim transakcijama..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koga interesuje literatura! | AcaHari | Tutorijali | 8 | 12-03-2009 07:35 PM |
Retro, koga zanima | alfom | Promocija radova | 2 | 07-02-2009 05:59 AM |