|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nesto se mislim sta ako im dune da se rese PCI slota.......mislim an ove sto konstruisu ploce....
A i RME je sve modele prebacio u ovu PCIx varijentu.... Nesto mi tu mirise da nesto smrdi... I kako ja sad da kupim PCI zvucnu ... I kad dodje vreme da zamenim plocu proc. itd. .........prc... Kolko li ce da pozivi fire wire.... Nemam bre pare za bacanje rmbao sam celo leto da zaradim hiljadu evrica ... i to sto uzmem bi 'teo da me sluzi bar koju godinu....bez da se nocu budim jer sam sanjao da necu imati 'de da ga ubodem.....:o |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Malo se zezam a malo sam i paranoik
![]() Za mene su iljadu evra kako sto iljada..... Rmbo sam fizikaliju mesec i po da bi dobio taj kes.... Zadnji put sam tolke pare vido na gomili 91. kad je cale kupovao Skodu Ok hvala svima...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
I nemojte sta zamjer't ba...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa ja sam kupio MOTU 424 i sada moram da je menjam za PCI Expres, naravno i doplata od 250 E!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta Kad Se Desi Ovo? | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 15-11-2007 02:36 PM |
o boze... | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 13-10-2006 05:59 PM |
2 Before Time - Gospode Boze (Pedja) | puRe | Promocija radova | 21 | 19-10-2003 12:37 AM |