|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Plafon od sobe koju koristim za snimanje je od lamperije, pa me zanima da li ce lakiranje iste da utice na "zvuk sobe"? Lamperija je trenutno "sirova", do sada nije farbana.Negde sam nacuo da lakiranje ima negativan uticaj pa me interesuju vasa iskustva...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Lakiraj slobodno ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Meni je soba dosta zivlja kad olakirah parket nego dok je bio neolakiran.Vise mi se svidjalo prije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Vjerujem da će je nekoliko okačenih kaputa i perjanih jakni iza vrata znatno više promjeniti nego sloj ili dva laka... :-|
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ne kacim kapute i jakne iza vrata, nego ploce od azmafona i bitna mi je akustika sobe, zato i pitam vezano za lakiranje... sarkazma na pretek, kao i obicno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Samo lakiraj, da bude lepo i zdravo A to za jakne i kapute..... da znas samo da su u najcuvenijoj londonskoj koncertnoj sali (ne umem da napisem na jihovom tacan naziv iste ![]() obavezali zene da dolaze u balskim haljinama (kao iz 18. veka) na koncerte, jer se akustika zbog nove mode drasticno pokvarila
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 13-09-2007 at 10:05 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
U svakom slucaju ja tvrdim iskustveno(na zalost) da lakiranje kompletnog plafona od lamperije utice na zvuk sobe, kao sto je i bogi rekao na pocetku.jakne i kapute cu isprobati neki drugi put |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A tvoje iskustvo sa lakiranjem prihvatam kao koristan savet, ali bi voleo da nam das i neke detalje, cime si lakirao, sta i kako se zvuk promeni
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta iza lamperije...? | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 17-11-2008 11:10 PM |
lakiranje gitare, kako | orge | Razno | 2 | 01-04-2006 03:59 AM |