|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
bilo mi malo dosadno, pa reko da se vratim na neke ranije pesmice... to je bend Through Art, reko da vidim (iz zezanja) sta moze da se uradi od ovog snimka... dakle ono bas sam se zezao svasta isprobavao, malo trigerovao (svaki sempl sam uzeo od ovog bubnjara i poneki iz moje licne kolekcije) malo sam se previse igrao pa je RMS -6dB pa stoga smanjite zvucnike jer je preglasno ali je zato to imalo za cenu da mi isprobija propisno, no to sad i nije toliko bitno s'obzirom da sam se malo zezao....
mozda bude zanimljivo, meni svakako jeste pa ko ima sta da kaze... kritike dobrodoshle ![]() http://www.megaupload.com/?d=LFV02M2X |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Hatred mi se mnogo svideo kako zvuce ,ako nije problem ovu stvar da okachis na yousendit ili sendspace
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ima toliko načina da okači? fajl, mojne megaupload, molim te!
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
moze i valja ,od sad uz prvu kafu ova stvar za razgibavanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
hvala
![]() zar je moguce da niko sem tebe nije cuo?!?! pa makar mu se i ne svidjalo... strasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ja sam chuo , ali ne razumem iz tvog pochetnog texta da li ti neshto svirash ovde ili si samo snimao bend
![]() rek'o da se ne bedachim da hvalim stvar (sa muzichke strane), a ti nisi ni svirao...
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ali prvenstveno sam postavio zbog tehnicke kritike (dakle "produkcija" i kao neko miksovanje ) ![]() poz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Da da , znam da si zbog toga (tehnicke kritike) i postavio,postovao ovu stvar, ali poshto ja ne znam nishta o toj tehnici , rek'o , mozda si i ti u bendu (bio) , pa reko da hvalim muziku , poshto je stvarno vrhunska...
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Evo i ja preslu?ao. Sviđa mi se mjuza, i pesma je vrlo blizu toga da je sveCka
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za Heavy Metalce!!! | loadedmutha | Tutorijali | 4 | 26-06-2008 03:10 AM |
Waves get heavy with unauthorised users of their plug-ins | Klarinetista | Audio Software | 30 | 10-10-2007 10:06 PM |
Heavy... | Miha Blaze | Promocija radova | 13 | 28-06-2007 12:31 AM |
Zezanje... | Starter* | Promocija radova | 13 | 04-04-2005 07:26 PM |