|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li neko ima iskustva sa snagasem Omnitronic P-250? Cena mu je u "Sky music" 130 eur, sto mislim da je povoljno. Hvala unapred za sve informacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
To je jako loše pojačalo. Sa poprilično lošim zvukom, velikim izobličenjima i skoro nikakvom snagom kada su signali impulsnog karaktera u pitanju!
Mislim radi, ali to je sve... Za šta bi ti da ga koristiš?!?
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Da li su ocene date prema vlastitom iskustvu ili na osnovu pretpostavki?
Na osnovu tehnickih podataka i servisnog uputstva se ne moze zakljuciti da se radi o losem proizvodu. Koristio bih ga u studiu,kao monitorsko pojacalo. Sta bi ste preporucili kao bolje resenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Omnitronic?NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Ovo ti govorim iz vlastitog iskustva.Radio sam i sa njihovim miksetama,pojacalima,bezicnim,zicnim mikrofonima,Di box-ima,kablovima,prikljucnicama, i znam da me je svaki put hvatala nervoza kad sam morao da radim sa gore navedenim("...u mojoj glavi jedna seda vise...").Sve to radi i odradjuje posao ali je pitanje kako.Mislim to pojacalo ce signal koji turis u njega ![]() Mislim da Alesis ima pristojna studijska pojacala sa prihvatljivom cijenom. Barem su tisa od omnitronica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Omnitronic nema blage veze sa studijskim pojačalom!
Šta konkretno planiraš tjerati njim?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|