|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
... da treba opomenuti ljude da ne koriste javne rasprave za poruke licne prirode, ukoliko nisu u kontekstu rasprave ...
Od pozivanja na cvarke, pa do emotivnih izliva ljudi koji se odavno nisu sreli ... Postoji privatna poruka, pa ko voli nek izvoli ...
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Da, to je na drugim forumovima normalna stvar - ne raditi. Puno toga mi ovdje ne provodimo, ali zato nam je gu?t.... prirodniji smo... malo se koljemo, malo se volimo... i onda - opet smo zajedno. Ustvari smo mi svi zajedno jedna vrlo čudna porodica.
Sumanut dragi, ovo je glazbeni forum, ne mo?emo mi ovdje postići ono ?to se na "normalnim" forumovima mo?e. Kao ?to niti obitelj sa glazbenicima ne mo?e biti ono ?to je obitelj bez istih (govorim iz iskustva). ![]() ![]() Ali da... trebalo bi to smanjiti i ne prakticirati, posebno kad se radi o totalno nezanimljivim članovima. ![]() Unaprijed se ispričavam na nemogućnosti da budem ozbiljna. Premalo sna utječe na koherenciju mo?danih valova, koji su eto, rezultirali problematičnim percipiranjem sa neuobičajenim humorom neshvatljivim percipiratorima oslobođenih problema gore navedenih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member