|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Danas mi je stigao X Board 61 pa sam se malo igrao sa jednim sintom i dosao do sledeceg patcha
![]() ![]() http://ultrashare.net/hosting/fl/52b2610125 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Toliko je dobar patch da niko nije prokomentarisao ROTFL
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Pa ne radi link !?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja sad proverio,radi link- imas sa desne strane "download this file"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Klavija super izgleda. Kakav je kvalitet? Vidim da nema padove za drum programiranje. Shteta ![]() Last edited by silicon science; 09-07-2007 at 03:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Tesko je sa plug-inovima kopirati CS80
![]() ![]() X Board 61 je super,dirke su stvarno kvalitetno uradjene - nisu sundjeraste nego imaju onaj kvalitetan feel kako kod semiweighted klavijatura(Roland xp serija,Korg T,01w...) samo sto nisu toliko krute,responzivnije su i nemaju onaj microswitch click kako kod onih sto sam naveo.... Ako si probao Fantoma X ,onda bi rekao da su dirke jako slicne ![]() Jako lepo reaguju na velocity(mozes da biras 8 velocity curves) a narocito na aftertouch ![]() Potenciometri su uzi nego nego sto sam mislio i gumirani su pa prsti ne klize,i pruzaju "srednji otpor" ( ne lete bas kad ih zavrnes) Onih 16 dugmadi za patch select ne mozes programirati ali zato mozes da prizoves instant 16 definisanih patcheva sa sve program changes,cc,midi kanalima pa jos 4 splita na 11 oktava a editor je brz i jednostavan tako da nije tezak za programiranje.... ![]() ![]() Ovo upariti sa nekim Novation Remote Zero SL ili Behringer kontrolerima je mala zloca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li si probao Rapture vst? Ima jedan preset "Blade runner" koji je super. Onaj arpedjo sint u zadnjoj pesmi na soundtracku.
Super se zvuci izvuku iz vst i to lepo zvuci samo za sebe, ali kad ubacis u mix onda maltene nestane. Jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
a super performer ima cak split sekcije :] i medju njima blade runner :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sajber + Blade Comes Quickly + Harakiri - let's punk projects | InsaneEyes | Promocija radova | 3 | 22-10-2009 03:41 AM |
Blade gitare (rh4), iskustva...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 14-02-2009 02:30 AM |