|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
evo pogledajte, instalirao sam skoro klijentu (izmedju ostalog) i par ovih zvucnika.
Francuski, firma se zove Waterfall, super izgledaju i super rade - verovali ili ne!! Hermeticki zatvoreno staklo, unutra nema nista!! Ovo je manji model , ima i sa 2 bass-a... Cena ?1500 par |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Super kao akvarijum
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() ![]() Ima toga jos... ali ovi nisu za akvarijum ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Bogi, jel' to neki "Danac" koji se zove nekako "Artist Audio" ili Audio Art, ili slicno? Video ih prosle godine, ali sa Sub Wooferom koji je kao piramida, i nekim uzasom od pojacala, bili pusteni tiho, ali ucinilo mi se da sviraju FENOMENALNO, nisam ni pitao za cenu, iz straha da ne padnem u nesvest...
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 11-06-2007 at 12:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ovaj je svedjanin ![]() Firma je Perfect8 Evo jos jedne (sada kompletne) slicice... dipole (open-baffle) line array konstrukcija ![]() Ma staklo je super kao materijal, mermer/kamen/beton takodje... jedino je to malo pretesko za moj ukus ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Da, Da, zeznuo sam se!!!
Onaj "danac" koji sam pominjao, uopste nema nikakve vidljive drajvere, nego mu samo staklo (neko specijalno) svira, gonjeno vise kilovatnim pojacalom, kako je stajalo u opisu, izgubio sam negde prospekt, a ne mogu da se setim imena firme. prave i neke specijalne kablove od laboratorijskog srebra, premazane necim sto sprecava oksidaciju, a pojacala im rade na manje od 1 oma, i vuku struju k'o omanji aluminijumski kombinat, sva su niklovana, bez icega sem on/of sa diodom, a subovi su kao zarubljena piramida sa po dve "osmice" u svakom, inace sistem je skoro 3 metra visok, bio sam k'o patuljak pored istog...
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Ma ima toga "ko pleve"... valjda od kako se Internet rasirio,... sada izgleda kao da je sve vise i vise "sumanutih naprava" i raznoraznih "inspiracija"... mada jako malo fundamentalno novih stvari se moze videti... realno...
![]() pozdrav bogi
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
Kakve sam srece, verovatno bi ih "slomio" casom
![]()
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
ne znam kako zvuce, ali su jako lepi.. Kupio bi ih, makar samo za 'wow factor'.
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Na njima bi voleo da cujem onu nasu: ''Case lomimmmm... noge mi prljave''.
Lepo je to, al' nije za dirati masnim rukama, nije za decu, nije za starije, nije za ljude srednjih godina, ne znam za koga je ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucnici | ChoME | Monitoring | 2 | 24-07-2009 01:40 PM |
zvucnici - extra bass? | Max | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 04-08-2008 12:32 AM |
Stakleni zid u studiju! Ko kaze da ne moze? | Moritz | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 20-12-2006 08:10 PM |
Mackie zvucnici | Arthur | Monitoring | 2 | 14-10-2005 08:44 PM |