|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
hajde i ja nesto da postavim...
naziv threada je takav zbog slicnosti sa Arthurovim skorasnjim radom, kako zanrovski, tako i (manje-vise) vremenski... dakle, moj bend (jedan od ![]() nije skroz gotovo, ali je 95% there... imam jos neke minorne korekcije da napravim, ali to nece bitno uticati na zvuk, tako da sam ga o'ma okacio... ja sam vec suvise "blizu" ovoga, tako da - raspalite... (right click - save as): http://www.talesofdark.net/misc/Nekr...%20Killing.mp3 ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ludo i brzo jeste. Stvar mi se svidja, samo.. po mom misljenju ima neke minor zamerkice. Po meni, ritam gitara je prejaka i previse svetla. Bubnjevi se u svirci gube a glas se ne razaznaje u svoj toj buci. Bas jedva da ga ima. Inace sviracki i aranzmanski je vrlo dobro odradjena. Za ovu vrstu muzike odlicno.
Reci mi samo da li si bubnjeve radio "uzivo" ili si koristio neki plug in ili Virtualni instrument? Ako je ovo drugo, skidam ti kapu na programiranju.
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ne slusaj dusmane
![]() E sad, ovo stvarno dobro zvuci, meni jedino stoji primedba za vokal.. takodje, za moj ukus ovo je previse "cisto", bubanj je detaljno i mukotrpno odradjen, al se plasim da je zavrsio u pop-rock maniru, i preosetno je da je kucan. Gitare zvuce odlicno, taj je stim, i tako treba i da stoje i postoje ![]() E ovo su sve bili komentari iz licnog ugla jer generalno, objektivno, ovo odlicno zvuci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
gitare preglasne, pojele su sve oko sebe pa cak i bubanj, stisaj ih malo. Glas bi, po meni, trebao malo napred da se izvuce, da bude razumljiviji. Svidja mi se boja gitara ali sa bubnjom definitivno treba raditi. Moje misljenje !!!
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Na trenutke me ove gitare podsecaju na Panteru...vise svirka nego zvuk.Odlicno si uradio samo sto je za moj ukus prepedantno....mozda bi siroviji bubanj digo malo vise energiju celog snimka..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
samo da kazem da ja ne delim misljenje da su gitare preglasne.. ranije sam i ja tako kontao odnose dokle god mi gomila klijenata posle rasprave nije donela tonu nove produkcije gde stvari stoje upravo tako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Eh napokon malo metala.
![]() Zvuk je dobar za taj stil. Thrasherski, svijetle boje, tanji. Sve u svemu, vjerovatno jedan od boljih soundova što sam čuo na balkanskoj žešćoj metal sceni a čuo sam svačega. ![]() Gitare i moraju biti glasne. Bit teških metal gitara je u tom kontrastu. Sama glasnoća ih čini prividno masivnijima i one nose potpuno glazbu u ovakvom stilu. Da su tiše izgubilo bi se dosta od toga. Dnas je trend čak još glasnijih gitara. Bubanj je čist, jasan, bistar... moderan. ![]() Vokal je taman. Ako se smije znati što si koristio (gitare)? P.S. Tek sad vidim da ovo nije Tales of dark (link me zbunio), a već sam htio pitati otkuda tolika promjena u stilu. ![]() ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 16-03-2007 at 12:49 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pazi, za neke ovda?nje stadarde ovo nije lo?e, to da se razumemo, izdati su ovde albumi koji su zvučali slično ili lo?ije od ovoga, čak neki za koje su govorili da su dobro snimljeni nekih bendova koje nećemo sad imenovati. Al ajd sad ono ?to bih mogao reći a da je od neke koristi: Donekle i jesu malo preglasne gitare, fakat. Jeste to i stvar ukusa, ali mo?da one nisu glasne same po sebi nego ne?to drugo stvara tak utisak... Dakle fora ?to je bubanj malo sitan i bez mase. Mo?e se raditi jednostavno o izboru samplova. Gitare su "manje" kao recimo kod Sneap-a, ali kod sneapa je zato bubanj maltene u prvom planu, a ovde je nazad. (sad će Artur da ka?e evo ga opet ovaj sa njegovim Sneap-om hihihih
![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
meni je pesma generalno okej, i sve to prolazi, sad kada bih negde trebalo da prikenjam a to bi bilo sa najvecim razlogom to je vokal koji bi morao da bude glasniji, bubanj kucan ali ok, i prelazi shmajserisu u jednoj tacki, skoro da nema panorame na sta nisam navikao ali ako je to ono sto si zeleo to je to... i da solaza, slazem se sa Dusanom isti sam utisak stekao, nekako mi nije fluidna, nekako je prebrzo krenuo a onda ga zaustavio na logicnom mestu ali onda neki polubendinzi i neka polu vibrata ne znam... nije mi ubedljivo iako je generalno ideja dobra... mene potseca mnogo na Kreator.. ostalo ne znam... samo reci hvale za pesmu uz par ovih par ispravki i to je to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Pa Dushane svaka ti dala !
To se zove recenzija pesme. I eto to je to sto i meni "smeta" u pesmi. Nesto je sitno, verovatno bubanj daje taj osecaj jer je daleko a gitare pa preblizu, jednostavno odnos instrumenata u mixu nije dobro postavljen, mozda slusanje na kom je radjeno negde "laze". |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Brzo pitanje Rode NTK ili K2? | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 19-01-2009 11:54 PM |
Ludo i brzo | Arthur | Promocija radova | 42 | 26-05-2007 01:54 AM |