|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
cao,dali mozete da mi preporucite dobar daylay mono sa kojim mogu da podesim skoro svaki parametar.hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ako ti nama prvo kazes sta je to "daylay"
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
izvini ogy mislim delay.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Zavisi za sta ti treba...
Ja uglavnom uvek imam upaljen jedan "Double delay" sto ide uz Nuendo, onda cesto koristim Voxengo AF Delay na vokalima, kao foru Ohmzboys ili PSP 42, PSP 84... Svaki je dobar, ako mu nadjes pravu namenu. Dosta se oni razlikuju po karakterima, pa malo experimentisi.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
pazi meni treba naj vise za vokale da imam par dobrih delay ovaj sto si naveo Double delay nisam zadovoljan nemam dosta da mogu podesavam meni vec treba nesto sto imam bolje mogucnosti kao podesavanje brzine u ms itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
PA ti i u DD mozes da biras da li ce da se on vezuje za bpm ili ces da mu delay podesavas u ms. Kako god... JA ti rekoh, uglavnom koristim to sto sam napisao i svaki je dobar za nesto, a ni jedan za sve. Moras da isprobas i odlucis sta ces koristiti u kojoj situaciji
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Waves multitap i Kjaerhus classic su odlični i ne tro?e puno CPU za razliku od Voxengo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
![]() |
#9 |
Ivan Lekic
|
![]()
delay ... moj favorit ultrafunk sonitus
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
LEXICON, tj. PSP!!! Imas sve parametre, zvuci jako dobro i mozes da se igras do mile volje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji delay preporučujete za synth? | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 12-07-2009 02:44 PM |
Delay | zmaj | Audio Software | 13 | 30-03-2009 10:16 PM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |