Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-02-2012, 09:11 PM   #1
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Default Hackintos nece da instalira drajvere za esi Juli@

Imam hackintosh-a i pomenutu zvucnu.Kad instaliram drajvere za nju prikaze mi se julia panel ali nema nista na njemu tj sve je prazno. Ako moze neko ko ima iskustva sa hacktoshima da se javi,bio bih mu zahvalan . Taman sam sve sredio kad ovo ne mogu
ugljesa is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2012, 09:38 PM   #2
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Znam da artur ima iskustvo sa hackitnosthom
Old 17-02-2012, 11:00 PM   #3
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Hackintos nece da instalira drajvere za esi Juli@

jebe se tebi, tebi se bar julia prikazala nekom niko hhaaha. e nace se vec neko ko zna odg.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2012, 11:34 PM   #4
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Ima da se obesim. Krv sam propisao dok ga nisam sredio kako treba i sad najvaznije

Sta, tebi nije uspelo ?
Old 18-02-2012, 12:05 AM   #5
tajsam
Banned

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
Imam hackintosh-a i pomenutu zvucnu.Kad instaliram drajvere za nju prikaze mi se julia panel ali nema nista na njemu tj sve je prazno. Ako moze neko ko ima iskustva sa hacktoshima da se javi,bio bih mu zahvalan . Taman sam sve sredio kad ovo ne mogu
prvo dali si boot-o u 32 bitni ili 64 bitni os???drugo kartica ti je pci a orginalni macovi nemaju vise pci nego pci-e.a driver koji ti imas je vjerovatno samo 32 bitni.nagađam nisam siguran.isti slucaj je kod RME kartica(kod mene primjer)rme nezeli uopće napraviti 64 bitni driver recimo za svoju hdsp karticu.zato jer orginalni macovi nemaju pci slot.
bootaj u 32 bitni os.kako?? pitaj google.mislim da je u tome problem.neznam nisam tamo.
tajsam is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2012, 12:17 AM   #6
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Kapiram. Kontaktiracu esi support da vidim u cemu je problem. Za pc/pc-e mac ne moze da izvali jer moze moj da prepoznaje kao jedan od starijih mac-ova.Jedino to sto si rekao 64/32 bit fazon.Googlujem za esi na hackintosh-u i nista ... Ufff. Si ti nekako na kraju resio tvoj problem?
Old 18-02-2012, 12:25 AM   #7
tajsam
Banned

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
Kapiram. Kontaktiracu esi support da vidim u cemu je problem. Za pc/pc-e mac ne moze da izvali jer moze moj da prepoznaje kao jedan od starijih mac-ova.Jedino to sto si rekao 64/32 bit fazon.Googlujem za esi na hackintosh-u i nista ... Ufff. Si ti nekako na kraju resio tvoj problem?
jednostavno moram bootat u 32 bitni.jer za moju karticu nema 64 bitni driver,a vjerovatno ni za tvoju jer takvi su simptomi u tvome opisu kvara.ponavljam 99%sam siguran. Ako ti je kartica pci onda esi nije napravio 64 bitni driver za nju 10000000000000000% a osx ti se po default-u boota u 64 bit.moras to promijenit.
tajsam is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2012, 02:43 AM   #8
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Nasao sam neki lik rucno pravio kext za julia i kazu ljudi da radi. Isrobacu ovih dana pa javljam ...
Old 18-02-2012, 04:47 AM   #9
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

ma meni radi sve. hehe. presonus karta kaze ne treba skidat drajver, nema ni na sajtu od presonusa, kaze OS X sam je instalira.
e sad to PCI? kako u mene ubodena Werlise kartica u PCI slot, odmah u prvo ispod graficke i prepoznao je OS X, i imam net.? to me sad zbunjuje? *znam da sam cito o tome davno kad sam prve OsXradio, od 10.4.8. tako nest. al sad mi se poveza to za Pci. i pitam se ako je to tako i danas kako werlise radi u PCI?
branoy is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2012, 08:40 AM   #10
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Ej, ljudi, pozz.

Da ne otvaram novi thread, htio bih vas pitati da li bi mi netko mogao poslati na PM link od nekog osx-a koji radi na mojoj AMD platformi. Skinuo sam neki SnoLEO i probao 6 puta instalirati na externi hard sa različitim kombinacijama ... ni jedna nije uspjela ... Pru?ila mi se mogućnost da ne?to zaradim, ali mi je za to bio potreban mac, a kak se para nema za oriđinale ... svejedno, propo mi je posao, ali bi se htio osigurati za budućnost, ako je to moguće ...

TNX.

Studio Predator
Eomsy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules