|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Svim posjetiocima, prijateljima foruma, dragim gostima se izvinjavamo sto ovih dana nisu mogli posjecivati njihov, nadamo se, omiljeni forum.
Naime, vrsili smo transfer kompletnog rumski sajta i foruma, i ispostavilo se da ima izvjesnih nekompatibilnosti izmedju nase, moram priznati, jako neoptimizovane i ogromne baze (koja je kroz ovih par godina translirana i "punjena" kroz vise foruma, portala, stripta, update-a) i novog hostinga, koja se ogledala u izuzetno otezanom dizanju baze kompletnog foruma. Zahvaljujuci vlasniku i administratoru hostinga host011.com, naucili smo mnogo toga, dobili savjete oko optimizacije i reparacije baza,izmjenu putanja, i poslije mnogo gnjavaze i nervoze (izvini Gorane ![]() ![]() S obzirom da evo pustamo forum u rad, molimo da se bilo kakva nepravilnost u radu (a vjerovatno ce biti onih sitnih, jer tek sve trebamo da finaliziramo i dovedemo u red), a posebno neke vece greske u radu foruma, kojih ipak ne bi trebalo biti, sto hitnije prijavite ovdje, kako bismo reagovali sto prije i otklonili ih zajedno. Za kraj, malo iznenadjenje u vidu dva stara zanimljiva topica u sekciji "Pricaonica" (bacite pogled ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Drago mi je da su problemi rješeni.
pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Nevjerovatno
![]() Gore pomenutom covjeku sam rekao za problem sa samim subdreamerom (glavni sajt je baziran na tom sada vec zastarjelom portalu, koji izgleda nije skroz kompatibilan sa novijim php i mysql servisima), znaci Goranu, i covjek, dok sam ja bio na fudbalu (rekreaciji) uzeo, sjeo dva sata, dobro pogledao sve skripte, radio, i SREDIO (pri tom nece nadoknadu za to)! Gorane HVALA! Znaci kome je potreban ekstra kvalitetan hosting i ekstra usluga (na kome je i rumski hostovan): www.host011.com Kod nas, EVIDENTNO boljeg nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Ovo mi lichi na reklamu? Mozda bi mogla da se pokrene raspravica u moderatorskom delu, ako i njega nisu upgradeovali?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]() E nemate pojma koliko nam je covjek vremena ustedio...ovo je prije nadoknada, ako to uopste moze da mu nadoknadi ulozene novce i sate u ZNANJE, pa zatim tih 2 sata koje je ulozio da nam pomogne (pri tom nismo uopste trazili da nam reprogramira skripte).
Da ne pominjem da covjeka prije svega ovoga ni vidio ni cuo ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
meni brzi rumski... definitivno ..
poz...
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Tja... i kod mene forum definitivno brze radi...
Ja sam na kablu... ali... razlika postoji i vidljiva je...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi hosting | diviner | Obavestenja | 0 | 26-03-2009 10:27 PM |
Rumski - Hosting? | LeGreen | Predlozi i sugestije | 38 | 10-06-2005 11:09 AM |