|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Sve meilove va?ih fanova ili profi kritičara ili bilo ?to ?to vas je razveselilo (ru?ne nećemo tu stavljati, to mo?emo na drugi topic
![]() Ja sam danas dobila preeeekrasan meil od jednog fana i sva sam se rastopila, čak mi je i koja suzica potekla (k vragu i ?ensko u ovom zmaju ![]() Kasnije ću ih potra?iti sve... ali počnite vi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
jednom su mi momci kojima sam uradio probni mix pesme ( u konkurenciji više ljudi), rekli da im je moj mix, iako im se u početku nije dopao, zvučao najmanje srpski.. što mi je ujedno i opsesija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Meni su jednom klijenti rekli da tako mogu samo ja... Da sam pravi matador, da im niko i nikada nije tako upropastio pesmu i da sada zvuchi kao da su je bikovi gazili...
![]() Sta je tu pozitivno? Pozitivno je to sto mi najveca zelja u zivotu, posle one da po zanimanju budem James Bond, upravo ta, da budem matador! ![]() Da mi prelepe, preplanule Spanjolke bacaju ruze, da nosim onaj trouglasti shesir i masem crvenim ogrtachem... ![]() Tako su me ganule ove pohvale klijenata... kao da su znali sta da mi kazu... Tada sam shvatio da se potpuno realizujem kao lichnost u muzici! ![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
meni se najveći kompliment desio par puta kad su mi ljudi rekli "Jesi li ti stvarno ovo radio?", pa sam morao da dokazujem da je to stvarno izašlo iz moje sobe...
Last edited by balthazaar; 03-12-2006 at 05:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
pa da.. ne daj boze da ono shto radish, pohvali veliki broj ljudi.. tog momenta prestajesh biti umetnik..
![]() ![]() najlepshi komentar je bio: Vrh! od gospodina PuRe-a ![]() @PuRe ako chitash ovo, ajde da okuvamo neki elektro ambiental Jam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() deal... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
iskreno.. meni je najlepsi kompliment koji mogu dobiti da, nevezano dal je dobra ili losa stvar, mi kazu da sam to ja, da se cuje da sam ja.. na svoj nacin originalan.. odnosno, i da ne znaju da sam ja, prepoznali bi moj rad, fazon...
to je po meni i sustina bavljenja muzikom.. sve najvece muzicare prepoznas vrlo lako po svom prepoznatljivom stilu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A ovo je komentar koji me jučer rasplakao i bas me pogodio radi ovog sto kvu govori....... ![]() _______________________________________ Anita, Would you like to know why I am drawn to your work? People say "I love music", when they really mean to say "music makes me happy" or "music makes me feel good", etc. But you are very different. Listening to your work, it seems to me that music is almost sacred to you. I can hear that your connection to music is as profound and inherent, for example, as Vincent Van Gogh's connection to color, or a child's connection to innocence, or a bird's connection to flight. I believe that is why you must continue to make as much music as you can. Your have a rare and extraordinary relationship to music which gives you the power and privelege to compose in the pure way that nature intended, in much the same way that air is meant to be breathed. And you are one of only a few with this gift. (In your heart you probably know this already, but isn't it uplifting to know that someone else noticed?) When I listen to your songs, I feel your deep, genuine, and enormous love and respect for music. It is this precious love for what you do that we are experiencing and it is so beautiful. I hope this makes sense. It is so hard to find the right words. I hope this letter makes you happy and inspires you to want to write much more beautiful music. Warm Regards, Scott _____________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ____________________________________________ Pure.... daj izvuci one recenzije koje si ti imao za svoj cd ili nesto!! Naravno, one najljepse i najbolje! Ili meilic neke zgodne djevojcice koja te obozava. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
r'n'b pjesma trazi vas komentar | Xproducer | Promocija radova | 12 | 08-12-2007 02:58 PM |
The Speakerz - dve pesme (komentar pozeljan) | HeatMan | Promocija radova | 18 | 20-06-2007 02:06 AM |
CW komentar? | djole970 | DSP forum | 38 | 26-11-2004 09:21 AM |