|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
CAO svima!!! Ovo mi je prvi post na forumu, zato oprostite ako pravim neku gre?ku time ?to postavljam pitanje u okviru teme a ne u posebnoj ili ?ta god da zgre?im
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
sadrzajniji mnml - oximoron
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
volim kada se ljudi razumeju u zanrove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ah, evo i prvih sarkasticnih odgovora.... hvala na doborodoslici. Mislim da ce se neki sloziti da je pojam danasnjeg minimala malo drugaciji od stvarnog znacenja... recimo da mi je dosta nekih neinspirativnih tik tak trekova u fazonu minimal techno track No.223498. A što se tiče paradoxa u vezi sadržaja, ko što rekoh, mislim da danas minimal više karakteriše zvuk i nenametljivost za razliku od ... recimo "sve pršti tehna"... a sadržaja ima manje i više minimalne forme... a sve to zovu minimal...
Što se tiče forme, iz ugla klasičnih oblika sva "dance" electronic muzika je manje više minimal... da se manem ćorava posla... preporuke? ![]() I Last edited by waster; 10-10-2008 at 01:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
kopaj po netu.
znam da je tezak posao naci tako nesto u moru neinspirativne i klonirane muzike, ali se na kraju rezultat isplati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
jel imas bar neku smernicu? dopada li ti se neka pesma, pa hoces nesto u slicnom "fazonu"?
Last edited by kruko; 10-10-2008 at 10:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
nije losa fora da probas http://www.last.fm/ tako sto ukucas ime jednog umetnika/DJ-a/benda sta god i onda kazes similar artists...tako mozes da slusas richie hawtin radio na primer pa da saznas za neke druge slicne face
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
dajte te linkove bas me zanima kako zvuci sadrzajniji minimal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ok, moj post zvuci kontradiktorno, slazem se... ali, dacu neke smernice,ne secam se trekova, provericu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PRESONUS Firepod - 96KHZ "malo sutra" | silicon science | Recenzije | 148 | 17-12-2010 02:02 AM |
Timbaland se "ponovio" malo.. | DaBear | Razno | 4 | 11-09-2009 11:31 PM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
mozda ovi znaju "malo bolje"... | Moritz | Audio Software | 18 | 19-07-2005 01:37 PM |