|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Treba mi neka sprava koja moze da se koristi live koja ne utice na ton gitare, vec samo nalepi efekat na master sekciju tipa G-Major ili G-Sharp, ali sa pristojnom foot kontrolom, za live svirke naravno... otprilike oko 500e, + manje vise gore dole :P
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ne znam za uticaj na ton, ali mislim da bi trebalo da pogledaš (i) DigiTech GNX4. Napravljen je pomalo kao DAW, što znači da ima (nekakav) aranžer, ritam mašinu, ulaz za mikrofon(e) sa fantomskim napajanjem, snima na osam kanala, pa onda još strimuje kompu šest kanala, pa dobiješ skroz legalne Lexicon Pantheon reverbe (ako ti to nešto znači, naravno)... pa onda, ne znam, XLR izlazi, proširenje Flash karticom, i tako...
Ima sličnih, ali mislim da jedino on ima toliko opcija - osim nekih univerzalnih rack procesora kao Rocktronov VooDu Valve (teška egzotika, a još i skupo) i ostalih proizvoda te vrste (kod nas ima još, da ja znam, Behringer Virtualizer Pro DSP2024P za 300tinjak evra). Oko 500 e. I još ima pristojnu foot kontrolu. DigiTech GNX4 Homepage ![]()
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Extra procesor ali za live svirke mozze da koristi i trojku, ima solidne boje dosta je jeftiniji i radi extra ...
Samo predlog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Da ne znaš slučajno pošto je tačno trojka, i gde sve može da se nabavi? Ja sam se raspitivao samo za četvorku... Pričamo li o 400, 300 evra?
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pa znam da je GFX 3 min 190 e i to retkost a za GNX 3 vecc prichamo izmedju 250 i 300 e . Zavisno od toga gde kupujesh mozze biti i vecca i manja cena ali je ovo optimala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Rocktron Xpression + Behringer FCB1010 ti se uklapaju u budžet...
A mislim da je Rocktron zvučno daleko iznad GNX serije!
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Uvek je najbolje uzeti analogne elemente ali procesori shtede novac i prostor na bini...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
I da li je neko probao kako radi sa Behringerom? Unapred hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Pa pročitaj malo pa?ljivije temu, već ima? odgovor na ovo drugo pitanje
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebna pomoc iskusnijih... | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 16-08-2008 01:21 AM |
Potrebna pomoc gitarista | darkstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 29-05-2007 08:59 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |