|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |||
Administrator
|
![]() Pozdrav svima...
Svi znamo da nam je (rumskom) potreban sto prije novi hosting, sa namjerom da prosirimo korisne sadrzaje i podignemo rumski na jos vislji nivo. U tom cilju administracija je kontaktirala nekoliko provajdera nudeci im mogucnost "trampe" trazeci skromni minimum od 500MB (iako nam je potrebno vise, zbog vasih radova, ali nismo htjeli da zazvucimo bahato) i regularan protok od garantovanih 5-10GB mjesecno zauzvrat nudeci im reklamiranje na forumu u formi banera 24/7 (u donjem dijelu). Ocekivali smo naravno da bude mnogo nezainteresovanih, jer kod nas cak i provajderi ne razumiju znacenje rijeci poslovna politika (cast izuzetcima, sa kojima cemo nadam se uskoro ostvariti neku saradnju...). Ali ono sto smo zatekli, kao odgovor na nase zvanicno saopstenje prijedloga, od strane Economy hosting, nas je stvarno "zateklo" i podstaklo nas da evo napravimo direktnu negativnu reklamu za iste, cisto kako bismo stavili do znanja, ne samo njima, vec i svima ostalima koji se ovako budu ponasali, da svojim neprofesionalnim odnosima mogu samo gubiti... Na nase zvanicno saopstenje poslato juce svim provajderima, smo dobili prvo ovakav odgovor: Quote:
Quote:
Quote:
Ukoliko neko ima kontakte sa nekim od hosting kompanija, molimo vas da nam pomognete da sa njima ostvarimo saradnju, jer ce to znaciti mnogo obicnim clanovima. Sva sredstva koja ustedimo dajuci za hosting, cemo moci uloziti u jos bolje ljude, vjestopisce, recezente, bolji sadrzaj rumskog. Rumski vam sigurno nece ostati duzan ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
" U pravu ste da je ovo Srbija, zemlja koja ce za 7 godina biti u EU "
![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Javi mi se na PM, Diviner... Imas i moj telefon, da vas povezem sa par ozbiljnih ljudi, a mozda se dogovorimo i oko parcijalnog sponzorstva od strane Ateljea Trag.
Pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
ko je ono bese, iz IBM-a rekao da na Svetu postoji potreba za svega, ne znam koliko malo PC-ja.... te da ne vredi ulagati u kompjutere????
Ovo je isto, nekulturno, bezobzirno i smesno.
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]() Hehe...ako odete na http://www.economy.co.yu/plus/index....odrska_kontakt , lako se da zakljuciti po brojevima telefona (tehnicka podrska, produkt & marketing manager, sve je jedan te isti broj, i to mobilni) da tu firmu vodi jedan jedini lik (pomognut eventualno nekom sekretaricom). Jasno se moze zakljuciti da je jos zelen, i valjda utripovan da je neko i nesto...
Eto ti sta ti je hosting provajder u Srbiji (to bi bilo kao kad bi ja sada registrovao agenciju za pruzanje usluga, stavio kucni telefon i mobilni na raspolaganje i vodim hosting provajding preprodavajuci prevedene kontrol panele stranih hosting kompanija)... Jedino se moze priznati da ima smisla za dizajn (ako i to nije "preprodano" odnosno prepisano)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
pa postoje i sajtovi koji ti prodaju izgled sajta ;] html ili flash verzija :] znaci smesno kad sam to video tako da je moguce da je "pozajmljeno" ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ja predlazem da mu licno svaki clan foruma (nas stotinjak) posalje po jedan pozdravni mail, samo sa textom - pozdravi sa Rumskog..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]() Rece covjek da imamo 100 posjetilaca dnevno
![]() http://stats1.verat.net/rumski.com/u....html#DAYSTATS (baciti pogled na visits). Problem je sto statistika vbulletina broji samo registrovane clanove koji su dnevno posjetili forum, a njih je oko 130-150 (jos sam za pismene, sto ocigledno navedeni lik nije, naveo da gostiju imamo jos 3x toliko, koji neregistrovani prate forum, ali dzaba)...A tu statistiku sam jedinu imao, prije 1. oktobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi hosting | diviner | Obavestenja | 53 | 01-04-2007 01:27 PM |
Rumski - Hosting? | LeGreen | Predlozi i sugestije | 38 | 10-06-2005 11:09 AM |