|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Neki dan sam instalirao SSL ch strip, insertirao ih u pet-sest kanala i normalno radio u Nuendu. Kada sam drugi dan ponovo pokrenuo Nuendo i projekt gdje sam koristio SSL plugin, program bi se automatski ugasio prilikom otvaranja projekta i pojavio bi se samo desktop na ekranu
![]() ![]() Pomagajte, probao sam instalirati i Nuendo 3 (sada radim u dvojci) ali se ista stvar desava. Tek kada maknem SSL sa pc-a mogu pokrenuti spomenute projekte. Cudno mi je i zbog toga sto neki moji kolege imaju istu instalaciju i kod njih sve normalno radi. ![]() ![]() ![]() Sad tek vidim da sam trebao staviti thread pod audio software. ![]() Last edited by FrankoPanko; 25-10-2006 at 07:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Probaj sa boljom grafickom kartom. Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ovaj ako ti karta podrzava open gl onda bi trebalo da ti sve radi kako treba tj prebaci na open gl a ne na direct 3d kako vecini grafickih karti stoji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
probaj sa novim drajverima za graficku..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Graficke se uopce nisam sjetio:o . Ali, moja ima 128 mHz. Zar to ne bi trebalo biti dovoljno? Problem se, zapravo javlja kada zelim pokrenuti projekt u kojem je ssl insertiran, a kada ga ponovno instaliram (ssl) radi sve normalno zato ne vidim vezu sa grafickom, vjerojatno grijesim...
![]() U svakom slucaju hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Bitna stvar je da bude podrzan Open GL 1.3... pise u upustvu Waves SSL 4000, a i pisao sam vec o tome...
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Dok sam imao u kompu GeForce 5200 imao sam bas takve probleme. Stavio sam 6200 i sve radi odlicno! (a nije skupa karta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Da, imam upravo tu graficku "5200", ali sam skinuo novije drivere i probao par puta pokrenut Nuendo sa instaliranim SSL 4000 i zasad radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam 5200 takodje, i sve radi ok!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problemi problemi ! | morchant | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 11-08-2007 03:00 AM |
IRQ 6 problemi | pulsar 2 | Computer Hardware | 3 | 30-10-2004 03:11 AM |