| 
	|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
| 
		 | 
	Thread Tools | Display Modes | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Member 

| 

Pa gde ste bre drugari ?!?!?!?!  

Evo ja se opet pojavljujem kad mi nesto treba   E ovako, pitao sam sve ove moje psihodelicare za pomoc ali niko ne zna... Zamolio bih vas da skinete ova dva fajla koja sam okacio i pomognete mi da resim misteriju neverovatno zanimljivog nacina produciranja glasa   od strane savrseno kvalitetnih producenata iz Engleske. Pitanje je: Sta oni tu rade?????   Sta je ovo, kako ovo, zasto tako dobro?? 'Ocu ja!    Obratite paznji na vokale, na ta seckanja... Mislim, stvar je moguce i veoma prosta, ja dosad nisam nikada ni ubacivao glas/vokal u pesmu (radio sam samo instrumentale), tako da nisam bas najbolje upucen u taj deo. Sta tu mene generalno zanima: da li postoji neka masina/efekat koja radi ta chuda sa glasovima ili jednostavno lik sam secka 16-ine i 32-ine pa pakuje... pojma nemam   . Mada te iste efekte imaju i sa akusticnom gitarom, tipa jednu notu tako dobro isecka, razbaca i razvuce da je to neverovatno.U svakom slucaju poslusajte ovo, molim vas, pa ko sta moze da kaze o ovome bio bih mu veoma zahvalan. Pozdrav jos jednom za ekipu! http://rapidshare.de/files/9628896/evil_harm.mp3.html http://rapidshare.de/files/9628936/v_sample.mp3.html p.s. nemojte da mi kukate za kvalitet ko zna kako sam ja to usnimio : )))) a i trudio sam se da budu sto manji fajlovi. poz! 

"Tehnologije u razvoju zahtevaju zone bezakonja." Last edited by nESbo; 22-12-2005 at 01:43 PM.  | 
| 
		 | 

| 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |

| 

|