|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Malo ?kakljivo pitanje, ali čisto zarad informacije i razbijanja tabua.
![]() Dakle. Koliko stimulansi tipa alkohol, duvan, kafa, čaj, 'lake droge', 'te?ke droge', ... itd., utiču i poma?u odn. odma?u u poslu? Eventualno tvoje iskustvo, i iskustva tvojih kolega koje poznaje?. ?to se mene tiče, davim se u Jacobs-u i Ness-u, ... tako da ..., neka ?ivi kofein. ![]()
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Studijski rad je z*****n! Ko ne pazi, nadeblja se ko prase!! Ja ne pusim, ne pijem, ne duvam, nista od droga....pijem Diet Coke (al' i to pokusavam da batalim, jer ne prija kostima - bole kolena!! Starost, sta ces!!) grickalice su bile aktuelne jedno vreme, sad i to ne upraznjavam! Ovi oko mene, kako ko. Grant (Nelson) je dolazio u studio oko 11 pre podne, onda igrao X Box / Playstation do uvece (!?) i tako danima, pa ond kad stigne deadline - dva dana i dve noci se ne spava, flas Jack Danielsa i 6 pakli cigara da zavrsi remix!! Jesha pored mene, non-stop naduvan..samo zavijaju...sede po sofama ceo dan..tripuju, "vibing" pa tek uvece kad se pola (normalne) ekipe razidje, uzmu da rade nocnu smenu! Svi uglavnom malo dunu da se inspirisu, al ne vidim da im pomaze! ha... Ja sam u studiju u 10 ujutro do 7-8 uvece (Ponedeljak - petak), sem ako je panika, onda poranim u 7 ili 8, ali nikad ne ostajem posle 9. Mislim da sam u zadnjih 10 gdina, samo 2 puta ostao do ponoci !! Isto kad radim nesto, svakih 2 sata izlazim napolje u malu setnju...kiseonik, itd..odmoris usi. Kad se zablesavis, usi odu na pisanje i sutradan provalis da si ukakio mix i da moras ponovo! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hvala.
![]()
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#5 |
Psiho
|
![]()
Treba radit kad imash volje! Ako nema dovoljno volje treba radit neshto drugo za shto ima volje.
![]()
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ja zato ne iznajmljujem studio...ne bi mogao da sedim vise od dva sata a da ne prosetam ili malo gledam tv / dzaram po internetu..od 8-9 "radnih sati", uradim 5-6 efektivnih i dosta...neko sedi ceo dan i noc pa ne uradi toliko.... |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|