|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Napisao si ovde negde, da sviras samo sa dva prsta, pa me interesuje sta radis kad ti zatreba neki akord? Jel' mozda zoves Bozu u pomoc?
![]() Snoop Last edited by SnoopDaddy; 26-07-2006 at 01:55 AM. |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
To sa dva prsta nije daleko od istine...mislim, nisam od onih koji sedne za klavijaturu i kaze: "ajde idemo is C , pa navalim!" mogu sve da "nacrtam" i polako da nadjem sta mi treba. Ali uglavnom je frka sa vremenom i ako je nesto komplikovanije, zovem session sviraca - u mom slucaju Oggie B (klasnicno obrazovan, akademija, itd..plus DJ) i on mi odradi sve za sat vremena bas onako kako hocu...Onda ja posle jos to doterujem, menjam pomeram itd. bas linije i razne "kucalice" seq, sam radim..lakse mi nego da objasnjavam... a i ritmicki mogu bolje to da uradim jer sam bas u fazonu. Bozu (ako mislimo na istog) ne zovem nikad...koji je on pa keyboard player? A i vidim ga jednom u 100 godina |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Quote:
![]() Igi |
|
![]() |
#5 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Snoop |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
A ako negdje treba da se zadimi?
![]()
#8 |
MAO
|
![]()
nenene, ne svira pitchbender kad vata akorde... tad ipak obe ruke (4 prsta) cine tetrakord! ... pitcbender samo kad solira!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ma ne ne pitchbender gura nosem
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nekada je vrlo malo vremena dato da se uradi sve, pa to ustedi vreme... nemam problem sa tim - dokle god covek odsvira sta mu ja kazem, dobro je! |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neki trance.. | BladeR | Promocija radova | 0 | 24-03-2009 11:27 PM |
Chryseis - neki radovi | chryseis | Promocija radova | 1 | 17-01-2009 02:14 PM |
Je li ima neki način da vidim koliko je puta neki track kupljen na Beatportu? | R A V E N | Razno | 4 | 13-11-2008 02:15 AM |
Neki savet ? | Mear | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 27-08-2005 10:32 AM |