|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
zdravo narode i ja sam jedan od novajlija.
dvoumim se izmedju ove dve kartice. mnogi govore da je delta 66 mnooogo bolja od audigy. ali me interesuje sledece kako sve to ide kod delte: 0 DA LI RADI VOICE CONTROL U APLIKACIJAMA???? MICROSOFT SPEECH? 1 kakva je reprodukcija zvuka? npr. kada slusam mp3 da li je dobra vjerodostojnost (fidelity) TO MI MNOGO ZNACI. Da li je tu bolji audigy? 2 Posto slusam uglavnom metal, kakav je zvuk sa slusalica (ne smem da odvrcem ton jer ce me straci prebiti ![]() 3 da li imaju negdje da se kupe adapteri koji bi razbijali stereo u dva mono i obrnuto (posto kartica ima 4X mono) 4 da li mogu snimati dvije gitare u isto vrijeme (nemam nikakvu miksetu)? 5 uskoro prodajem pojacalo (da bih kupio bolje ![]() 6 da li je latencija manja od 2 ms 7 posto ima 4 out-a da li je moguce 'zbudziti' obicne zvucnike i pojacalo? 8 posto nema midi ulaz, kako snimati klavijature? mikseta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Izmedju ove 2 , opredelio bih se za deltu.
Ako ti midi ne igra nikakvu ulogu onda onda definitivno delta.. Inace mislim da audigy karte jedino na papiru mogu biti u kategoriji profesionalnih uredjaja,u stvarnom svetu gotovo niko ih ne koristi za ovu namenu. Pri kupovini karte dva najvaznija faktora su ti kvalitet konvertera i drajvera. Nadji balans i dobijas BB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Mislim da ove dvije sprave nisu uporedive!
Ako težiš bilo kakvom ozbiljnom radu Delta 66!!! Welcome!
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Malo listam ovaj forum i sve vise vidim da ljudi preferiraju ili delte 66 ili e-mu 1212m. sto vise citam, sve me vise privlaci ova 1212m zbog midi i firewire, sto nemaju delte...
samo sto ne znam kako bih snimio mikrofon preko line in-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ok, posto me kritikuju da otvaram mnogo thredova, neka ovaj bude vezan samo za 8 pitanja koja sam postavio u vezi sa delta 66 na pocetku threda. shvatio sam do sada da je audigy profi samo 'na papiru'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Treba ti neko pretpojacalo za mikrofon. Da li ce biti miksetica ili nezavisno, ne pravi razliku. Onda ces imati line-level signal koji ce lepo uci u deltu.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SB Audigy 4 & Microphone Recording | Marqes | Audio Software | 14 | 30-05-2008 12:10 PM |
Pro Tools+Audigy | arto | Computer Hardware | 2 | 05-06-2004 02:21 PM |