Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-03-2006, 12:39 PM   #1
sasa.ivkovic
Member

sasa.ivkovic's Avatar

Default EmulatorX i Hyper Sonic 2

Dosao sam do informacije da se ova dva programa smatraju vrhunskim i neizbeznim stavkama kada je u pitanju DAW za nastup UZIVO, a posto me interesuje softversko (pre svega) sklapanje jednog DAW-a, moram da pitam eventualne korisnike za misljenje u vezi njih.
Naime, ideja mi je da koristim iskljucivo DAW sa semplovima i VST instrumentima za nastupe i iskljucivo master klavijature.Ima ljudi koji tvrde da se to moze uraditi bez nosenja monitora, tastature i misa, s' tim da se pre toga popakuje sve kako valja.Kako sam razumeo, u toj varijanti se PC (DAW) koristi maltene kao obican modul.
Je li to moguce i u kojoj meri?
Svaki komentar i savet mi je koristan posto apsolutno nemam iskustva sa koriscenjem ova dva navedena programa.
sasa.ivkovic is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules