|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ne radi link!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
definitivno ne radi i dalje,a bas sam sa entuzijazmom kliknuo na link...ajde popravi taj link pa da cujemo to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
http://www.soundclick.com/bands/page...?bandID=404577 ovo je pravi link za njegove pesme.
Igra bez kraj: Odlicna matrica, melodican refren, ali mi se ne svidja verse mc-a koji repuje... To mora biti tehnicki dosta bolje Number One: super... Jel matrice komponujes ili samo slazes loop-ove? |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
meni ovo dobro zvuci [mislim na samu muziku] ,mada sam ja pobornik underground zvuka, samo sto kod mene probija pesma kao da je prepumpano.MC je strasno los i tehnicki,a i prica mi je malo bezveze...vokali su previse u prvom planu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Komponirao sam ih zahvaliuci Reason 3 i neki ekstra stvari, loopovi nema , sve je originale by me, miks je sredjen so Cubase SX + Waves 5 , produkcija smatram da je ok,
u number one koristio sam samo drum loop, a sve ostalo je svireno.... Glasovi mora malo da su jaci nego matrica da bi se osetila tenzija, a ja sam MC u ove pjesme, imam neke greske u IGRA BEZ KRAJ u rapuvanje , sad to vidim ,ali kasno je , pazi cu u buducnost da ne bi se desilo nikakva greska. Izvinjavam se zbog neke greske u tekst, pokusavam da nema greske ali srpski slabo mi ide... Pozdrav momci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
svaka cast za sviranje to je lepo cuti.Samo se ne bih slozio da vokali moraju biti toliko u prvom planu zbog tenzije....po meni je tako doslo do gubljenja trece dimenzije pesme pesme...ja bih promenio onaj shaker u neki drugi malo finiji ..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Samo nadji nekog dobrog producenta koji ce ti ukazati na greske, snimi svoje delove ponovo, i ja mislim da ovo mozes komotno da izdas, barem kod nas posto nisam nikad slusao makedonsku scenu!
Sve najbolje! PozZ |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Vam momci za pozitivne kritike, ja sad pripremam ona IGRA BEZ KRAJ na srpski , bice nesto u stil na 187 , Hvala jos jedan put
Pozdravvv , BEX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
preporucijem Darka Dimitrova ..... mog prijatelja makedonca ..... ako hoces poslacu ti njegov mobilni pa se sa njim dogovori ...... odlican producent ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Drugari dajte savet ako znate... | Klarinetista | Audio Software | 12 | 31-10-2008 11:43 AM |
Dajte Savet | a&n | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 14-01-2008 04:27 PM |