|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
jedva cekam za razliku od amplitube-a 2 koji nema cak nijednu pravu distorziju... Last edited by veseli koljac; 08-10-2005 at 03:27 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja se nadam da ce softverska varijanta bolje da zvuci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
edit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
nije ni meni nesto ekstra,ali je za hevi svirku definitivno bolji od nesrecnog mxr-ovog dimebag dist-a koji je modelovan u starom g.rigu.pravi m-zone ima neku ruznjikavu boju kao njihove stare hm1,2,3 ditorzije,sto mi se ne svidja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
http://www.digitech.com/products/DF7/DF7.htm - evo ovo ne izgleda losa stvarcica za snimanje, a nije ni skupa.. a ja cu javim kako zvuci za recording cim je isprobam, jerbo sad nemam vremena
![]() a zasad najbolji dist sound koji sam dobijao je sa http://www.marshallamps.com/product....ode=Jackhammer ... kad bi to emulirali mislim da bi svi bili srecni ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
imam ja digitech metal master i na svirkama zvuci lepo kada je sve jako i glasno,ali kada je ustekam u komp preko neke simulacije pojacala,zvuci bezivotno i lose.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
eto vidis... a meni prijatelj koji je vec probao ovaj distortion factory kaze da snima odlicno, ali da nista ne valja kada ide u pojacalo & zvucnik...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
zanimljivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Konkurencija cini cuda! Jedva cekam ovo.
I meni je malo cudno sto Amplitube2 nema nijedu simulaciju distortion pedale (osim overdrive-a) al nista nije kao gain samog pojacala. Bas me zanima sta radi Dynamic Tube Response? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja u opste nisam nesto zadovoljan Guitar Rig-om ili sam mu posvetio malo vremena.Ako neko nabavi "dvojku",voleo bih da napise nesto o njoj ![]()
Gde je neznanje sreca,glupost je biti mudar ![]() Last edited by statusband; 10-10-2005 at 03:16 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Guitar rig 3 | LMstudio | Audio Software | 20 | 03-12-2007 03:02 PM |
Guitar rig 2 | shigumicu | Gitarska Produkcija | 3 | 08-12-2005 11:59 PM |