|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
jedan kratki clip, gitara je Gibson LP Studio, pojacalo je Mesa/Boogie Studio22+ sa Boss GE-7 u fx-loopu.. snimano sa Genius PC-mikrofonom od 15,00 kn u mojoj sobi
NYE
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
A ?ta bi tačno ?eleo da se prokomentari?e? U smislu kako se nekome sviđa snimak ili kao muzičko parče? Meni je onako interesantno, podseća me na neki Metalica fazon sa kraja osamdesetih. Ne bih provalio da je malo combo pojačalo, to je interesantno. Ja sam imao Boogie Caliber 50+ jedno vreme, ali je on ne?to drugačiji karakterom.
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
pa mislio sam da ljudi komentiraju ?to god hoće, zvuk, "djelo" itd. Iako sam ovaj clip bio poslao na jedan drugi forum gdje sam ih pitao da pogađaju metodu snimanja, da li je Shure SM57, mikrofon od 15kn ili V-amp2.. bio sam ugodno iznenađen sa zvukom koji sam dobio sa ovim mikrofonom pa sam htio to podijeliti sa svijetom
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dave Clarke Electro Boogie vol 3 | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 23-09-2009 04:55 PM |
Mesa boogie mark V ! | MUzzY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 28-01-2009 02:25 PM |