|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
BoZo je zavrsio rad na headphone preampu. Slike i tehnicke podatke mozete naci na:
http://www.bozoel.com/products/sparrow/index.html Zanima me sto mislite. Slobodno komentarisite, svacije misljenje se broji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dejo,ako je to ono sto si nam pokazivao zimus,onda je to totalna ludnica...da covek ne poveruje kakav zvuk izlazi iz tog "cuda"...SVAKA CAST!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ma daj.... kako mozes tako nesto da kazes... jeste zvucalo super, ali ja sad isto tebi mogu da kazem da meni one beyerke kuci zvuce potpuno isto preko Phonic-a... a stvarno zvuce do yaya...
nista bez nekog valjanog a/b testa i to ono swtich 1/2 real time... deki, ovo stvarno lepo izgleda... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]()
Meni je na Beyerkama pokazao razliku izmedju svetske i domace produkcije prilichno impresivno ali iskljuchivo shto se tiche bas regiona.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ma ne postavljam ja pitanje da li je to dobro ili ne... samo kazem da ne mozes da na osnovu jednog slusanja izvlacis ikakve zakljucke... a ja kod mene na istim tim beyerkama stvarno cujem sve! mislim, bar mene niko ne moze da ubedi da je nesto do jaja dok se i sam ne uverim u to i ne uporedim na 1/2...
ako je nesto krsh, to se cuje i to je cinjenica... to ti je isto kao kad kupujes dobar preamp od 100 pa od 1000 zbog nijanse u zvuku koju cujes tek kad uporedis sa ovim drugim... i to je stvarno tako, ne znam zasto penish... ![]() @boskovic meni su one vrh i za high end i proveru sibilanata... aj necu vise da se blamiram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
jako mi se dopada dizajn, samo onaj vrabac na stranicama malo zbunjuje i nervira. umisto njega bi stavi slike sprave, a ako mozes vrapca slikat na spravi to bi bilo super, samo pazi da ti je ne pokaka.
![]()
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav svima,
Nadam se da se Dejan nece ljutiti ako mu "ukrademo" thread ![]() Dodali smo nove slike u galeriju. Sada se moze videti i unutrasnost Sparrow-a. Kao i pre, svi komentari i kritike su dobrodosli. link ka Sparrow galeriji pozdrav Bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
8ch preamp? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 11-12-2008 10:44 PM |
preamp: FMR Vs ART | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 30-08-2008 08:09 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |