|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Imam problem sa gore navedenim programom. Nece da mi vidi asio driver od EMU-a 1212m kada ga podignem kao standalone program, dok pod nuendom kao plug in radi normalno. Naime, uopste mi kao standalone ne nudi opciju u audio+midi settings>output device da izaberem emu asio, vec samo asio directx full duplex driver i asio multimedia driver i to 2x.
![]() Emu-ov asio sam mogao da izaberem samo posle sveze instalacije i pojavi mi se kada uradim repair guitar rig 2 u add remove programs, da bi posle prvog gasenja programa i ponovnog pokretanja, Emu-ov asio nestao sa spiska. ![]() ![]() Ne znam sta bi mogao da bude problem, pa me interesuje da li je neko imao ovakav problem pogotovu sa EMU karticama. Inace imam najnoviji driver 1.81, a mozda je u njemu i problem. ![]() Novi guitar rig je ogroman i ma 187 Mb, a kada se instalira ima preko 300Mb. Ima novih pojacala, efekata, kutija, mikrofona ...,a posebno su zanimljivi modifiers procesori koji dodatno obradjuju zvuk i mogu recimo dodati kick koji se aktivira udarom trzalice u zicu ... Sto se zvuka tice moje subjektivno misljenje je da je malo bolji od prosle verzije, bar sto se distorziranih gitara tice, a ima i opciju high res (dugme pored pokazivaca iskoriscenosti procesora) koje uduplava sampl rate (ali i iskoriscenost procesora) i upadljivo poboljsava zvuk. ![]() Program sam danas instalirao tako da jos uvek nisam sve probao, ali poboljsanje je evidentno mada nije drasticno. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
btw. poslednja verzija emu drajvera je 1.82
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Tacno, greska u kucanju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Resio sam problem tako sto sam skinuo driver 1.82, pa zatim instalirao 1.62 (valjda je taj), koji takodje nije video, pa sam zatim pregazio ponovo sa 1.82.
I opet mi GR nije video EMU asio ![]() ![]() Nakon par sati sam pokrenuo GR i za divno chudo na spisku je bio emu asio i od tada se tu i dalje nalazi ![]() Koja nevidjena glupost. ![]() ![]() Ja sad ne znam sto sam vam ovo rekao, ali mozda ovo nekome pomogne (pogotovo onima sa emu karticama). Usvakom slucaju ne moze da skodi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Guitar rig 3 | LMstudio | Audio Software | 20 | 03-12-2007 03:02 PM |
NI guitar rig 2 | veseli koljac | Audio Software | 38 | 03-01-2006 05:31 PM |
NI Guitar Rig | perapera | Audio Software | 27 | 21-03-2005 03:34 PM |