|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nekoliko saveta u vezi kupovine pre-amp-a!?
Da li je ovo dobro za te pare http://www.sweetwater.com/store/closeup/M5--Main ??? ili ima nesto .... bolje...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Sjajno! Ja sam nameravao da ga kupim,ali sam ipak odustao jer ima jako cist
zvuk.Ne kazem da je to lose,ali to meni jako retko treba,pa sam se odlucio za nesto masniju varijantu UA M-610. Po toj ili malo nizoj ceni pogledaj jos Vintech X73i (Neve emulacija),John Hardy M-1,Great River MP-1NV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
manley dual mono je jedini pristojni pre koji koristim,fantastican je ali malko skuplji od m5. m5 sam koristio samo jednom, ozvucio bass cab sa tlm103 - ubedljivo mi je najbolje zvucao bass u celom sessionu.
![]() |
#4 | ||
Member
|
![]() Quote:
da li to "malko skuplji" znaci dve - tri hiljade vise ili...? Quote:
kad smo vec kod uparivanja, zelim da cujem vase misljenje i iskustvo sto se toga tice, bilo bi mi od velike koristi! Hvala |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modifikacija Avalon 737sp | RNT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 14-07-2008 10:27 AM |
Avalon 737? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 10-05-2008 03:24 AM |
Pomagajte Drugovi...!!! AVALON vs UA | djzolika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-01-2008 12:38 PM |
Avalon - Behringer | kran | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 24-02-2006 06:29 PM |