|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Vibrator
|
![]()
je li neko pomenuo melodyne..
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Moram priznati da sam zblanut ?to se tiče ovog breath plugina. Mislim, to je kao da je antares izbacio plugin pod nazivom "Ironer" (peglač, slobodan prevod) koji "sredjuje sitne nepravilnosti kao ?to je na primer vibrato") koji bi radio kao autotune na maksimalnim pode?avanjima. Mislim, za?to bi neko ?eleo da ukloni udisaj? Ionako je muzika dovoljno sterilna zadnjih godina, a situacija je obično obrnuta, retko čujem pevača koji je opu?ten pred mikrofonom, koji di?e slobodno i peva ?ivo i izra?ajno. Da ne govorim da je uostalom i moda često prekompresovati vokal da izađu udisaji napadno (ko je pomenuo HIM). Uop?te ne kapiram kome je namenjen taj plugin?
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Sjajna vest!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Melodyne,Autotune,Waves Tune...? | LAMPASH | Audio Software | 3 | 18-10-2009 04:00 PM |
Antares Auto Tune | ANITA | Audio Software | 35 | 03-05-2005 04:48 PM |