|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Treba mi preporuka za servis KRELL monobloka pretpojacala> kada ga pustim tiho, gubi se zvuk, nekad i prokrci... kad pojacam, problemi nestaju. Treba mi vasa preporuka za nekog servisera. trazim preporuku, jer se radi o izuzetno skupom hi end pretpojacalu, i ne zelim da mi majstor otvori poklopac, zameni delove sa EI Nis elektronikom, i tako me pokrade.
Druga stvar, hteo bih da "osvezim" izgled B&W nautilus 8 zvucnika. Drvenarija je u odlicnom stanju, ali da li neko radi mrezice od platna, itd.......
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
koliko ja vidim, resenje je kontakt sprej, ako uopste ima potenciometar..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura, BG...? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 30-10-2013 06:19 PM |
Slu?alice na servis?? | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 07-01-2009 08:27 AM |
Servis za klavijature | Milivoj | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 26-09-2005 02:14 AM |
Servis za klavijature | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 05-04-2005 05:25 PM |