|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Imam trenutno UAD-a i Powercore Element.
Za koji dan mi stize jos jedan UAD. Da li mi je Chieftec 360W napajanje dovoljno za te 3 kartice + RME HDSP9632+2 Hard Diska ? Da li je potrebno stvaljati dodatne kulere ,posto mi se cini da se temperatura povecala otkako sam stavio ove dve kartice i dostigla je trenutno 58 stepeni u bios-u ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Mason
|
![]() Quote:
Na tvom mestu bih zamenio kuciste... Uzeo bih sto prostranije... Koji cooler imas na CPU i koji je CPU u pitanju?
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Midi Tower kuciste.TC Powercore sam jeeeedva uglavio !
Ne znam koji je kuler,znam samo da je jako tih i da ne hladi preterano. Da, 58 stepeni u stanju mirovanja! Inace AMD Barton 3.2 GHz. Jel ima neko iskustva sa Zalman cooler-ima ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Moj mladji brat se razume solidno , pita?u ...
?to se ti?e napajanja , ka?e da na napajanju ljudi obi?no ?tede i da posle zna biti havarije zbog lo?eg napajanja . ![]() Ima par foruma koji se bave kompnentama i konfiguracijama ra?unara. Potra?i?u neku adresu pa poslati ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da ne mislis stavis Chieftec 420W .. Dok sam imao Poco i Uad + EMU1212m nisam hteo da se zezam i odmah sam zamenio napajanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ako si napolju a chini mi se da jesi uzmi cooler master 450W real power ...
niko mu za sada nije nashao zamerku (pogledaj review-e na netu) ... a i ja ga imam i terao sam tri hdd-a i dva cd-a i overklokovan amd-64 sa njime ... i em je nechujno em se ne greje ... a imash i kontroler koji ubachish na mestio 3'25 uredjaja pa vidish koliko vati troshish ... ja sam troshio 100W ![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ako ti je plocha kojim sluchajem gigabyte (mada ne verujem
![]()
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() dosta drugih laze mjereci sa senzorom koji se nalazi u sredini socketa, ispod procesora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]()
Sumanut:
Quote:
Pure,gledao sam na imtel-ovom sajtu i nigde nemaju ovaj model.Jel si siguran da ga imaju? Dakle da rezimiramo za sada... 1.Novi kuler definitivno! 2.360W je malo.Jel to sigurno? Ako jeste,da uzmem 420 ili 450W? 3.Treba mi vece kuciste...da ili ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
powercore pitanje | liman021 | DSP forum | 7 | 11-09-2006 06:28 PM |
Za one koji imaju problema sa SATA driveovima i Sil3112;3114 | zvincic | Computer Hardware | 2 | 19-05-2005 10:59 AM |