|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
http://img413.imageshack.us/my.php?image=efektikc3.jpg
....zanima me ?ta mislite o ovom konceptu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ako pod ''koncept'' podrazumeva? kofer sa napajanjem, u koji staje zoom g9.2tt + Morley bad horsie2 i ostalo... Ja sam zainteresovan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
....mislim pod "koncept" ono dali je dostatno (univerzalno)za vi?e ?anrova(rock,blues,tezgarenje...) i tako to.....?ta bi dobro bilo izmeniti ili ?ta je vi?ak na pedalboardu(npr.boss i rat ima na G9,a isto i vi?e wahova,pa i volumen kontrole)....nisam mislio na prodaju da se razumemo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mogu li se ostale pedale izbaciti? Mogu. Ali bitno je da si ti napravio svoj setup, (pod uslovom da si ga stvarno napravio, a da ne vuče? sve to d?abe) koji ti odgovara i ne treba da te bude briga ?ta drugi misle... Ja lično pored G9 koristim Morley BH2 i SD Twin tube classic. Da li je previ?e uređaja? Jeste. Da li tako treba? Ba? me briga! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
SD Twin Tube "jede" malu decu,pa jo? Zoom
![]() ![]() ![]() Last edited by zadresar; 22-01-2009 at 05:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Napajam ga preko baterije, dok ne nabavim adapter... Na istom smo ?to se toga tiče...
![]() A ?to se SD tiče, srećom nije pojeo ni jedno do sada, inače bih morao da plaćam od?tetu ili tako ne?to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Jasno da ne jede decu...to je onako fazon...sleng.Koristim Coxx-ov adapter 9V/500mAh za wah kao zamenu....neznam možda treba biti original ili se verojatno šteluje negde wah iznutra....svaka pomoć i sugestija dobrodošla...
![]() Usput nešto sam skratio "dasku",ovako je malo lakša a ionako je gore previše toga...http://img124.imageshack.us/my.php?image=abcdtw5.jpg malo je svetla,jbg....problemi sa strujom....a i nema se za neku pravu spravu za fotkanje...sve ode na "dasku".. Last edited by zadresar; 22-01-2009 at 07:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ja nikad ne bih vukao emulirane pedale pored prave stvari, pogotovo RAT, tako da mi ovo izgleda jako jako interesantno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ne volim d?ng-d?ng distove, osim kao fx na određenom mestu u pesmi, a pritom imam dobru pedalu i normalno, vučem dist sa nje... Mo?da je nekome ovo bzvz, ali hej... Hiljadu ljudi, hiljadu ćudi, a i mo?e mi se. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Zoom svih Zoom-ova,?ta se tiće njihovih floor multiefektprocesora,jako dobro je iskoristiv pogotovo u "manual modu".Stvarno ne treba vući sa sobom brdo malih pedalica,adaptera(ili baterija) i kablova...da i normalno da je va?no koji amp se koristi na kraju "lanca"(ovaj moj ima dva izbora:Marshall Valvestate od 40w i 2210 100w+4x12 320w box) i koji se mic koristi(ako ide na P.A. tu je Shure SM57)....sve u svemu prezadoVoljan
![]() Last edited by zadresar; 24-01-2009 at 06:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pedalboard kucne izrade? | stanceyu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 23-10-2007 06:02 PM |
-= Gitarski setup =- | ProkDu | Gitarska Produkcija | 5 | 05-12-2004 04:10 AM |