|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Covek je spreman da dodje da podeli misljenje sa nama ali ......
from: Aleksey Vaneev "Hello, Thanks for your invitation. However, your forum is not in English, so I can't participate in it. Best regards, Aleksey" ![]()
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
i ja sam za, verujem da cemo imati o cemu da razgovaramo, samo sto pretpostavljam da na ovim prostorima ima vrlo malo ljudi koji (legalno) poseduju njegove pluginove..
u svakom slucaju, covek je redovan na kvr-u, tako da ga tamo lako mozete naci.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
:o Ja sam za... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Odmah i momentalno, sada cemo svi biti
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
mozemo da ga stavimo kao gosta foruma..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]()
Odlicno, odlicno
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pa kao ideja je super, ali sa druge strane, mene je lično blam. Kao prvo, ne mogu biti 100% siguran, ali recimo da pretpostavljam da niko ovde nije kupio niti jedan njegov plug in (leg) a jo? bi lep?e izgledalo ako dođe i provede ovde vreme odgovarajući i razgovarajući i nakon toga recimo, bude prodat 1 plugin, ako ti toliko. I znam da ovo zvuči pomalo negativno, ali iako ni sam nisam cvećka ja mu neću postaviti niti jedno pitanje jer osećam da mi je ru?no da imam njegov rad na kompu i da znam da ima neko drugi a kao, veselo na forumu razgovaram sa njim o Voxengo plugovima. Nekako bi mi to bilo ba? ljigavo.
Al dobro, ja sam sad ustao jer sam legao u 7 i jo? nisam popio kafu tako da, mo?da i nisam merodavan.
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
Dobro, imaju oni i free verzije, na primer korisnu stvar za gitariste: Boogex.
Opet, sa druge strane, imacemo nesvakidasnju priliku da mozda nesto novo naucimo. Znas i kako je Microsoft dosao na nase prostore: okupio je expo pun flekovanih korisnika i pocao sa pricom oko legalizacije. Ne mogu da kazem da je u potpunosti uspeo, ali sada ima mnogo vise legalnih Microsoft korisnika, nego pre neku godinu.... Mislim da su ovakvi susreti pozitivni u svakom slucaju
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Loudness war is over??? ili Vratite dinamiku pesmama??? | dejankuki | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 13-03-2009 07:11 PM |
Update foruma! | diviner | Obavestenja | 17 | 15-01-2009 02:14 PM |